Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mekik ve Spor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-07-2013 04:14 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben 16yım (yarın 17) Kendimi bildim bileli ne bulursam yerim, günde ortalama 9 saat uyur kalan saatleri okuldaysam sırada evdeysem pc başındaki koltukta oturarak geçiririm. Haftada 2 ders beden dışında spor adına hiçbir şey yapmam. Anca 71 kiloyum. Siz nasıl kilo alıyonuz la bana da anlatın.

zafer gibiyim bi nevi Big Grin 18 ' im 1,90 kadar boyum var 95-98 kiloyum ama yazın hayırlısıyla kilo verip body gidecem
Git basketbol oyna futbol kadar da yorucu olmayacağını düşünüyorum Wink Yanına birde 40-50 şınav çek hergün tamamdır
(04-08-2013 10:59 AM)riskx Yazılan: [ -> ]Git basketbol oyna futbol kadar da yorucu olmayacağını düşünüyorum Wink Yanına birde 40-50 şınav çek hergün tamamdır

5 Şınavda yamuluyorum diyorum hala 50 diyor.Zaten kilodan kendimi kaldıramıyorum.İndiriyorum ama kaldıramıyorum Big Grin

Neyse bol bol yazın bisiklet süreceğim birde kas için biraz mekik.Teşekkürler yorumlar için.Kilitlenebilir konu !
İstek üzerine kilit
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler