Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mekik ve Spor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaslar.Telefondayim bu yuzden duzgun yazamayacagim.

Ben 15-16 yaslarinda bir gencim :-) Als konusunda goren vardir kalbimde ufak tefek bir sorun var.He ne kadar ufak tefek deselerde hayatimi bayagi etkiliyor.Her neyse.Yasima gore cok kiloluyum.82-83 kilo arasindayim.Ve kalp zatem vardi birde kilolar sorun olmaya basladi.

Konuya donelim.Aslinda spor yapan ve anlayanlara bir soru bu.Suan 10-15 mekik.cekince yoruluyorum.Ama 15 mekik ve 3 dakika mola ile bir 50-60 mekik kendimi cok az zorlayarak yapabiliyorum.Size sorum

Su lanet kalbi cok yormadan uzun yada kisa vadede kilo verebilecegim bir yontem varmidir ?

Su lanet kalbi cok yormadan,uzun yada kisa vadede hic farketmez,
Düzenli bir şekilde günlük kalbini çok yormadan 15-20 mekik gibi evde ya da dışarıda egzersiz yaptığın zaman hem vücudunu çok yormazsın hem de kilolarından kurtulabilirsin.

- Ben de 16 yaşındayım o kadar çok yemek yesem bile çok futbol oynuyorum , çok koşuyorum bu yüzden kilom sürekli sabit ve sağlıklıyım. Wink
İlk satirlar guzelde sonlar bana gore degil.Futbol oynamak istesem bile.10 dakikada pertim.Birde ben bu zamana kadar hep ayaklarim dizlerim duzken ve ellerim mumya gibi V seklinde gogusumdeyken celiyordum.Ama dizleri kirmak gerekiyormus yoksa bel fitigi.Aslinda tam pozisyonu soyler misin ?
[Resim: 800pxatlantistakingoffogq2.jpg]
Evet anlamli yorumuyla karsinizda Bogachan Furuncu.
Kalbinde sıkıntı varmış hacı doktor ve bir hoca eşliğinde yapman lazım yoksa ölürsün ( allah korusun ) vebal üstünde bırakma insanları dediğim gibi doktor ve hoca eşliğinde bir spor en iyisi olur senin için.
Ben 16yım (yarın 17) Kendimi bildim bileli ne bulursam yerim, günde ortalama 9 saat uyur kalan saatleri okuldaysam sırada evdeysem pc başındaki koltukta oturarak geçiririm. Haftada 2 ders beden dışında spor adına hiçbir şey yapmam. Anca 71 kiloyum. Siz nasıl kilo alıyonuz la bana da anlatın.
Ben yiyorum.Sabah yumurta cay peynir zeytin.Oglen saat 11de yarim ekmek tavuk doner.Saat 2 gibi tost falan.Saat 2'den de 5-10 dakikada bir ice tea ve kek falan.Yemegi ogunlerde degil canin sikildikca ye alirsin kilo Smile Ve hocaya gerek yok + doktor zaten bana kendini yormadan spor yap dedi.Birde cok abartmayin hareketle falan olunmuyor benim derecemde.Rahat olun yani siz sadece ne yapiyim onu soyleyin Smile
(04-07-2013 09:28 AM)Dante Yazılan: [ -> ]Ben yiyorum.Sabah yumurta cay peynir zeytin.Oglen saat 11de yarim ekmek tavuk doner.Saat 2 gibi tost falan.Saat 2'den de 5-10 dakikada bir ice tea ve kek falan.Yemegi ogunlerde degil canin sikildikca ye alirsin kilo Smile Ve hocaya gerek yok + doktor zaten bana kendini yormadan spor yap dedi.Birde cok abartmayin hareketle falan olunmuyor benim derecemde.Rahat olun yani siz sadece ne yapiyim onu soyleyin Smile

Dostum ben sabahları hafif atıştırıp okula gidiyorum. Öğle arası çok yiyorum ( 2 Ekmek döner yiyorum. ) Ama çok futbol oynadığımdan bir sorun olmuyor. Ha sen futbol oynayamıyorum diyorsun o zaman evde kendini çok yormadan düzenli bir şekilde spor vs. yaparsan sana yararı dokunacaktır.
Kardeşim geçmiş olsun. Benim tavsiyem su bence evine bi bisiklet al hani su spor için kullanılan süper o. Az kilo vereyim dedim 1 ayda bi deri bi kemik kaldım. Şimdi kilo almak için uğraşıyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler