Bence adam akıllı işini bilen Fitness/Body Salonuna gidip orda çalışabilirsin.Hem zamanla kasların gelişir hemde kilo vermiş olursun 1 taşla 2 zımbırtı

(04-07-2013 04:14 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben 16yım (yarın 17) Kendimi bildim bileli ne bulursam yerim, günde ortalama 9 saat uyur kalan saatleri okuldaysam sırada evdeysem pc başındaki koltukta oturarak geçiririm. Haftada 2 ders beden dışında spor adına hiçbir şey yapmam. Anca 71 kiloyum. Siz nasıl kilo alıyonuz la bana da anlatın.
Aynılarını yapıyorum 62 kiloyum (16 bende)
günlük kalori ihtiyacını hesapla. Örneğin 2500 kalori ihtiyacın varsa 1800 kalori al yada 2000 kalori al ve biraz spor yap. bariz zayıflarsın
Normal yemek yerim 17 yaşındayım sporda yapıyorum 46 kiloyum

Allah'ın boşverdiği Silivri'deyim.Bırak Fitness salonu ve aletleri satan yerleri,çocuk bisikleti satan yer bile yok.Neyse ben yatakta mekik devam

Tamam yüzmem.Çok mantıklı,türkçeye çok uygun,çok samimi bir cevap.Konu kilitlenebilir.
Kardeşim mekik yağlarını felan eritmez haberin olsun sadece karın kaslarını geliştirir koşu-bisiklet vs şeyler yapacaksın kilo verip yağlarını eritmek için
Yağ altındada kas olan kimseyi görmedim zaten

(04-07-2013 08:24 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Yağ altındada kas olan kimseyi görmedim zaten 
Yağın altında belli olmuyor ki. Benim durumum o şu an. Okulum olduğu için spor yapamıyorum sixpackler gözükmüyor yağlardan dolayı.