Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Turkey is the best...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Yeni yetme mi? Özürlü müsün sen tanımadığın etmedigin kişiye önyargıyla konuşursun. Sen kendini ne saniyorsun? Bir düşün, komik durumdasın. O espri dediği şeyi bir başkası yapsa iğrenç dersin. tabi zafer arkadaşın ya korursun tabi. Yeni yetmeymis neye gore ha?
(12-08-2012 09:25 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Yeni yetme mi? Özürlü müsün sen tanımadığın etmedigin kişiye önyargıyla konuşursun. Sen kendini ne saniyorsun? Bir düşün, komik durumdasın. O espri dediği şeyi bir başkası yapsa iğrenç dersin. tabi zafer arkadaşın ya korursun tabi. Yeni yetmeymis neye gore ha?

laflarını seçerek kullan bacaksız , konuyu açan kişi bir şey demiyorsa sana ne düşüyor.Forum kuralları diye diye mod. kesildi herkes başımıza mod. olmak istiyorsan başkalarını işine alet etmemeni tavsiye ederim.
(12-08-2012 09:32 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]
(12-08-2012 09:25 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Yeni yetme mi? Özürlü müsün sen tanımadığın etmedigin kişiye önyargıyla konuşursun. Sen kendini ne saniyorsun? Bir düşün, komik durumdasın. O espri dediği şeyi bir başkası yapsa iğrenç dersin. tabi zafer arkadaşın ya korursun tabi. Yeni yetmeymis neye gore ha?

laflarını seçerek kullan bacaksız , konuyu açan kişi bir şey demiyorsa sana ne düşüyor.Forum kuralları diye diye mod. kesildi herkes başımıza mod. olmak istiyorsan başkalarını işine alet etmemeni tavsiye ederim.

Sa sen yetkili bi abiye benzion
Sen niye sazan gibi atladın? Komik duruma düştün Laflarini sen seçtin mi peki? Bacaksızmış haha

Ayrıca moderatorlukten banane. Ben sürekli tartışma açan sürekli birileriyle polemik halinde olan kişiyi yapmaması için tavsiyede bulundum ve bundan da sanane.
(12-08-2012 09:47 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Sen niye sazan gibi atladın? Komik duruma düştün Laflarini sen seçtin mi peki? Bacaksızmış haha

Ayrıca moderatorlukten banane. Ben sürekli tartışma açan sürekli birileriyle polemik halinde olan kişiyi yapmaması için tavsiyede bulundum ve bundan da sanane.

peki sen neden sazan gibi atladın konuya o burnunu geri çek ve kaybol millet senin tavsiyelerin olmadan yaşayabilir evet evet bunu başarabiliriz
Sen kendi kendine fazla birşey öğrenebilir misin? Başında rehber olmadan birşey hakkında fikrin olur mu? Anne, baba, kitaplar, teknoloji vs vs hepsi rehberdir. yeri geldiğinde sizde rehber olursunuz. Ben burada zaferin sürekli birileriyle polemik halinde oldugunu gördüm sadece bu başlıkta değil. Ona tavsiye verdim. Bunu fazla tartışmaya gerek yok. Amacim kötü veyahut göze batmak mod dolmak değil. Ayda bir yorum yazarım zaten. Tavsiyeme kulak asmak ona kalmış. İyi aksamlar.
Dur bak hala tartışıyolar çekirdek alam az.
sözde tartışmayı yapan ben, kaç saattir yorum atmamışım tartışma devam ediyor.
Eee araya af edersiniz sazan gibi dalanlar oluyor. Ağızlarının payını vermesek haksız cıkacaz. Bu sefer bitmiştir.
Hay çenenize hemi yeter daha yorum yapmayın.Misal şimdi kaya er e cevap verecektim ama konu uzamasın. Hadi herkes işine.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler