(12-08-2012 01:48 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (12-08-2012 01:45 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (12-08-2012 01:37 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (12-08-2012 12:26 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (12-08-2012 11:59 AM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ] (12-07-2012 11:26 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Yukarıda belirtmiştim sadece bu başlığa bağlı olarak yorum yapmadim. Forumda can ciğersinizdir sürekli aktif olanlar + yorum atanlar birbirini tanır. Siz-de sanırım arkadaşsınız birbirinizin tarafında olacaksınız tabii.. Zaten birazcık öyle olmuş gibi.
Her neyse din konusunda da FORUM KURALLARInda din, siyaset içerikli yazmak serbest miydi?
Sadece şaka yapmış arkadaş bu kadar abartmaya gerek yok.Gülüp geçerseniz tartışma ortamı olmaz.
Yav artık nedense şöyle bir şey olmuş. "Of zafer ulaş geldi hadi şunla tartışayım biraz da belki bi üstünlük kazanırım of çok havalı olurum aman tanrım süper"
Lan sen kimsin ki senle tartışan havalı olsun.Ne sanıyorsun kendini.Kendini diğer insanlardan üstün gören aciz bi insanın tekisin.Foruma ayda 1 yada daha geç giriyorum.Ne zaman girsem sürekli polemik halindesin.Egoist olduğunu baya belli ediyorsun.Din konusuna gelirsek istediğin dini tutmakla özgürsün.İster ateist ister hristiyan olursun hiçkimse de karışamaz.Kendi düşüncen saygı duymak zorundayız.En azından ben öyle düşünüyorum.Hadi kardeş selametle.
Bak işte sen yanlış anlayıp konuyu uzatıyorsunuz boşu boşuna, benle tartışanların yarısının postunu oku. Tanıdık birine bir espri yapıyorum, adam mantıkçı bilmemneci kesiliyor başıma, cevap verince de laf bana geliyor.
Haklı olabilirsin kardeş ama son kullandığın cümle yanlış.
O kafada olan kaç kişi var biliyor musun

? Adama alıntı yapıyorum " seni en son döt ettiğimde " diye başlıyor cümleye

:
Ben sadece bu başlığa bağlı olarak yorum yapmadığımı yine belirtmek istiyorum. Dikkat ederseniz zafer ulaş sürekli tartışma ve birileriyle polemik halinde uzun zamandır dikkat ettiğim şey bu. Bunu açıklamak istemezdim ama burada acikladim işte kimseye kötülük yapma gibi bir amacim yok.
Espri yaptım diyorsun ama yaparken karşındakine zarar vermiş oluyorsun. Adam ıngilizce yazmış sen türkiye ye hindi demiş diyorsun. Buraya hiç ıngilizce bilmeyen biri gelir senin yorumunu okuyup der ki aaa adam bize hindi demiş ben bu oyunda söverim der bir nevi farkında olmadan iftira atmış olabilirsin. Bu olabilecek ihtimallerden sadece örnek. 3. sahislara zarar vermeyecek şekilde espri yapabilirsin diye düşünüyorum ben.
Hindi demiş ne var ki bunda arkadaş ingilizce bilmiyosanız espiriyi anlamamanız normal

(12-08-2012 02:21 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Ben sadece bu başlığa bağlı olarak yorum yapmadığımı yine belirtmek istiyorum. Dikkat ederseniz zafer ulaş sürekli tartışma ve birileriyle polemik halinde uzun zamandır dikkat ettiğim şey bu. Bunu açıklamak istemezdim ama burada acikladim işte kimseye kötülük yapma gibi bir amacim yok.
Espri yaptım diyorsun ama yaparken karşındakine zarar vermiş oluyorsun. Adam ıngilizce yazmış sen türkiye ye hindi demiş diyorsun. Buraya hiç ıngilizce bilmeyen biri gelir senin yorumunu okuyup der ki aaa adam bize hindi demiş ben bu oyunda söverim der bir nevi farkında olmadan iftira atmış olabilirsin. Bu olabilecek ihtimallerden sadece örnek. 3. sahislara zarar vermeyecek şekilde espri yapabilirsin diye düşünüyorum ben.
ingilizce bilmeyenler warrock oynamıyor ki ? Metin2 oynuyor.
Onu diyorum işte biraz anlayışlı olabilir. hindi ülkesi olamayacağına göre gerek yok şeye sadece bu konu için demiyorum. Birisini anlamamak kötü birşey hele hele yanlış anlamak çok kötü verdigim örnek tutarsa iftiraya atmaya maruz kalirsiniz. Böyle okuyarak bana katılmayabilirsiniz. Zamanla yasayarak daha iyi anlarsınız. Zaten sadece bu baslik için konuşmadım bunları. Uzatmaya gerek yok.
Ne alaka? Ben bilmiyorum ama 4 sene oynadım.
(12-08-2012 12:26 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (12-08-2012 11:59 AM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ] (12-07-2012 11:26 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Yukarıda belirtmiştim sadece bu başlığa bağlı olarak yorum yapmadim. Forumda can ciğersinizdir sürekli aktif olanlar + yorum atanlar birbirini tanır. Siz-de sanırım arkadaşsınız birbirinizin tarafında olacaksınız tabii.. Zaten birazcık öyle olmuş gibi.
Her neyse din konusunda da FORUM KURALLARInda din, siyaset içerikli yazmak serbest miydi?
Sadece şaka yapmış arkadaş bu kadar abartmaya gerek yok.Gülüp geçerseniz tartışma ortamı olmaz.
Yav artık nedense şöyle bir şey olmuş. "Of zafer ulaş geldi hadi şunla tartışayım biraz da belki bi üstünlük kazanırım of çok havalı olurum aman tanrım süper"
haklısın ama biraz daha mütavazi olman gerek

(12-08-2012 01:37 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (12-08-2012 12:26 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (12-08-2012 11:59 AM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ] (12-07-2012 11:26 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Yukarıda belirtmiştim sadece bu başlığa bağlı olarak yorum yapmadim. Forumda can ciğersinizdir sürekli aktif olanlar + yorum atanlar birbirini tanır. Siz-de sanırım arkadaşsınız birbirinizin tarafında olacaksınız tabii.. Zaten birazcık öyle olmuş gibi.
Lan sen kimsin ki senle tartışan havalı olsun.Ne sanıyorsun kendini.Kendini diğer insanlardan üstün gören aciz bi insanın tekisin.Foruma ayda 1 yada daha geç giriyorum.Ne zaman girsem sürekli polemik halindesin.Egoist olduğunu baya belli ediyorsun.Din konusuna gelirsek istediğin dini tutmakla özgürsün.İster ateist ister hristiyan olursun hiçkimse de karışamaz.Kendi düşüncen saygı duymak zorundayız.En azından ben öyle düşünüyorum.Hadi kardeş selametle.
Boş vaktim vardı tartışmayı okuyodum zaferin espirisinden daha çok güldüm buna ''istediğin dini tutmakla özgürsün.İster ateist ister hristiyan olursun'' ama haklısın ateizm bir din zaten uçan spagetti canavarına tapıyorlar ya Allah aşkına üçünüzde tartışmanız çok saçma hani bir fikri tartışsanız adamlar çok zeki diyeceğim bir kişinin söylediği lafı tartışsanız zekiler diyeceğim ama gelmişsinin birbirinizi döt etmenizden bahsediyorsunuz iyi güldüm ya bu yazılarınız Allahda sizi güldürsün.Zafer'de turkey ile county kelimelerinin bir arada geçtiği cümledeki turkey e hindi diyecek kadar aptal değil adam espiri yapmış gül geç ne polemiğe giriyosun
İyi okumamişsın.
Bakın sadece buradaki olayı ele almadım. Ne zaman görsem zafer sürekli birileriyle polemik içinde. Sadece bu başlıkta değil. Birde o espri dediği şeye güldün mü? Eee ev sahibi zafer kendi evinde taraftar senin tabi.
Şu yeni yetmeler yok mu...
Tartışmaymış

mesaj yazmaya deymez bunlara Zafer'im
edit: en azından her b*ka iyiymiş, güzelmiş deyip post kasmıyoruz