Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Turkey is the best...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Oyun içinde israilli biriyle tartışırken desteklediğim Filistinli arkadaş.Bu sözleri duymak gurur verici.

[Resim: gnuvr.jpg]
güzel değerimiz biliniyor demek ki. ama bence zaten hakediyoruz Big Grin
adam hindi demiş Sad
oyun aracılığıyla da olsa evet güzel bir şey(:
(12-07-2012 06:59 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]adam hindi demiş Sad

country ??
(12-07-2012 08:52 PM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ]

country ??

hindistan Sad Obbovvv
(12-07-2012 09:19 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

country ??

hindistan Sad Obbovvv

Bu zafer hep ortalığı karistiriyor gereksiz yere. Önceden yorumları okuyorum, bir kaç kişiyle hep tartışıyor bende diyordum ulan yazık hep bu çocukla uğraşıyorlar diye. Seninle tartışmaya girince anladım ki anlayış kıtlığı var. Örnek verecek olursak biraz yerinde bir örnek olacak ustte attığı yorumlara bi bakın allah aşkına. Adam küçük harf olarak yazdı hindi demiş diyorsun. Daha sonra kendi dediğin hayvanı nasıl hindistan olarak çeviriyorsun. Ne alaka yani. lütfen yorum yaparken 1 kere düşün en az. Bu yazım sadece bir tavsiye, tartışma açma. Ben gözlemlediklerimi söyledim. Dikkate almak sana kalmış. Bir daha söylüyorum tartismak için yazmıyorum bunları. Sende tartışma açacak şeyler yazma. Dün 21 aralık konusunda da yorumlarini okudum ateistlik sezdim sende zaten. Hoşuna gitmedi. Din hakkındaki görüşlerini kendine sakla.
turkey is the best, ALAYINA REST!
(12-07-2012 09:41 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]
(12-07-2012 09:19 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

country ??

hindistan Sad Obbovvv

Bu zafer hep ortalığı karistiriyor gereksiz yere. Önceden yorumları okuyorum, bir kaç kişiyle hep tartışıyor bende diyordum ulan yazık hep bu çocukla uğraşıyorlar diye. Seninle tartışmaya girince anladım ki anlayış kıtlığı var. Örnek verecek olursak biraz yerinde bir örnek olacak ustte attığı yorumlara bi bakın allah aşkına. Adam küçük harf olarak yazdı hindi demiş diyorsun. Daha sonra kendi dediğin hayvanı nasıl hindistan olarak çeviriyorsun. Ne alaka yani. lütfen yorum yaparken 1 kere düşün en az. Bu yazım sadece bir tavsiye, tartışma açma. Ben gözlemlediklerimi söyledim. Dikkate almak sana kalmış. Bir daha söylüyorum tartismak için yazmıyorum bunları. Sende tartışma açacak şeyler yazma. Dün 21 aralık konusunda da yorumlarini okudum ateistlik sezdim sende zaten. Hoşuna gitmedi. Din hakkındaki görüşlerini kendine sakla.

Kıtlık sende canım benim, hindi dediğimde "ülke" dediği için "hindistan" esprisini yaptım da, ince espri işte, her önüne gelen anlamıyor n'abarsın. Gözüne sokmak gerek bazılarının. Deistim zaten, ateistlik sezmen oldukça mantıksız. Takıl kafana göre.

Edit : anlama kıtlığı var yazan mesaj nasıl oluyor da tartışma amaçlı olmuyor onu da çözemedim ya hadi neyse, hakaret etmeyi objektiflik sanıyorsunuz sanırım siz.
Turkey is the best Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler