Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: st0rmy7 Swap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar st0rmy7 i swap tan farksız KD kasarken yakaladım.EU 2 De 10.odaya girdigimde kurucu st0rmy7 idi karşı takım doluydu.Odaya devamlı +60 lvl +70 lvl iyi oynayan oyuncular gelince atıyordu Mesala o sıra j4bawockeez girdi attı ve karşı takıma 1 lvl ezigleri alınca anca öyle oyunu başlatıyordu.bir yabancı oyuncunun gelip demesi gibi Freekill yapıyor.Buda Swaptan farkı yoktur.Aynısı Semboll45x adlı şahısada oldu karşı tarafa 1 lvl adamları alıp 105-0 Giderken yakalanmıştı işte bu adamında yaptıgı Swaptan farksız zaten.Karşıya Full ezigleri aldıktan sonra oyunu hemen başlatıyor Zaten adamlar dogana kadar st0rmy Çoktan doguyor buda SSD 128 GB çabuk dogmasını saglıyor.Karşıdaki 1lvl adamlar dogmandan o adam Saniyeler içinde baseye geliyor bomba atıyor 2 kişi ..Ayrıca çektiği gameplay videolarındada aynısını yapmıstır Erken dogdugu yerleri kesmiştir.

ss ler:
[Resim: gjx0k.jpg]

VE Swap buyrun düşünün BG de bile böyler KD zordur
[Resim: gjwx2.png]
Adamın ratio'su yüksek , çünkü iyi bir oyuncu. 3.20 civarıydı hatırlarsam.. Adamın bilgisayarının bütün özellikleri üst düzey erken doğması normal. Herhangi hack programı da yok. Bir şey olacağını sanmıyorum. Sevmediği oyuncuları da atabilir. En doğal hakkı yani.
O KD'leri bir çok tanıdığım Bg oyuncusu yapıyor. Belki arada Bg'ye takılıyordur adam.
(12-03-2012 07:03 PM)Avenger Yazılan: [ -> ]Adamın ratio'su yüksek , çünkü iyi bir oyuncu. 3.20 civarıydı hatırlarsam.. Adamın bilgisayarının bütün özellikleri üst düzey erken doğması normal. Herhangi hack programı da yok. Bir şey olacağını sanmıyorum. Sevmediği oyuncuları da atabilir. En doğal hakkı yani.

Onu söz etmiyoruz bu adam hep böyle her zaman zayıf oyuncuları karsısına alır KD kasar.O zaman bizde semboll45 in hakkına girmiş oluruz buda swap dan farkı yok sevmedigi oyuncuyla alakası yoktur.+60 lvl adam felan geldimi atıyor odadan Niye?Karşısına güçlü adam geldimi Böyle KD kasabilirmi Anca 1lvl leri alır .Bu videodada öyle O yüksek Performanslı pc nin de yararları var tabi ona Pro felan oldugu yok resmen swap.
(12-03-2012 07:08 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]O KD'leri bir çok tanıdığım Bg oyuncusu yapıyor. Belki arada Bg'ye takılıyordur adam.

cqc de böyle kd mumkun deıl ayrıca adam bg da takılmıyor .nexona gectıkten beri bu adamı takip ediyorum.
bu adamı bende biliyorum adamın sucu yok.
bu adamın odasındayken ws atmıştık bi kaç arkadaşla onun takımıda 2 tane yüksek lwl diğerleri düşük bizdede aynı yani bişey çıkmaz.
Swap yapıyorsada başka bir şekilde kanıtlamak lazım.
SSD 128 olunca doğuyorda 64 , 60 Gb olunca doğmuyormu DOST
Bunları görünce gülüp geçiyorum şu salak oyundan kurtulduğuma şükrediyorum,teşekkürler nexon Smile İyiki banladın beyfendi
(12-03-2012 07:33 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]SSD 128 olunca doğuyorda 64 , 60 Gb olunca doğmuyormu DOST

Ona ayrı güldüm Big Grin Big Grin
Atma hakkı var, isteyen istediği oyuncularla oynayabilir 1 level olunca oynayamaz mı yüksek rütbeli birisi ? Sembol şifreli odada karşısında hareketsiz duran birini vurup duruyordu kesinlikle kıyaslanamaz. Freekill'in ne demek olduğunu bence öğrenip daha sonra konu açmalısınadamım
(12-03-2012 07:33 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]SSD 128 olunca doğuyorda 64 , 60 Gb olunca doğmuyormu DOST

hahaha Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler