Bende onu diyorum işte. Durduk yere banlananların hakkına girilmiyor mu? Bir adam 3 günde 89 level yaptı o ban yemeyecek, oyunun bugunu yanlışlıkla yapanlar yiyecek. Bumudur?
Benden sana tavsiye kesin kanıtın yoksa kendin durduk yere banlandın diye başkalarını banlatmak için uğraşma.Benim de hesabım durduk yere kapatıldı hemde 2 defa ama yapacak bişey yok,ya bırak bu saçma oyunu bu adaletsiz şartlarda oynama yada yeni bi hesap aç ve hileci veletlerle uğraş

Bana diyorsan kardeş ben oyunu bıraktım 2 sene önce. Forumlarda gördüğüm şey haksız yere ban yedim can yardım et vs vs. Çoğu kişi böyle diyorsa vardır bunda bir iş. Bende diyorum ki bug ile 3 günde 80 lv. yapanlar ban yemez de örneğin pc si dandik olduğu için booster kullanan ban yer? Bence şirketin kendi acigini kapatmak icin bloc bugunda kasmak ban sebebi değil diye söylediler. Herkesin de işine geldi tabi, ses etmediler. Bir kez daha söylüyorum oyunu bıraktım 2 sene önce.
3 günde 80 dediğin adam 1lvldan 80 olmadı. Onu da hesap ediver bir zahmet.
(12-04-2012 11:54 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]3 günde 80 dediğin adam 1lvldan 80 olmadı. Onu da hesap ediver bir zahmet.
warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=xTheBlaha17
Bu adamı örnek olarak kullanırsak; bir günde 13 milyon exp demek 1 levelden 80 level atlamak demek zaten. Bu adam 69 dan 89 a 1 günde yapıyorsa 44 levelide 5 saatte yapar. 89 değilde 80 level olmuş olsun bu o aradaki 9 level hakkınıda 44 e kadar kasmis olsun.Yani 1 levelden başlarsa 80 level hatta 81 leveli 1 günde yapabilir. Her neyse uzatmaya gerek yok sanırım.
Arkadaşlar yarın güncelleme var zaten neyin tribindesiniz ban yiyen yiyecek bu kadar
Yabancı'mı? Ben o yabancıyla kaç defa görüştüm gerçek hayatta.
(12-05-2012 12:31 AM)Killer10TR Yazılan: [ -> ] (12-04-2012 11:54 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]3 günde 80 dediğin adam 1lvldan 80 olmadı. Onu da hesap ediver bir zahmet.
warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=xTheBlaha17
Bu adamı örnek olarak kullanırsak; bir günde 13 milyon exp demek 1 levelden 80 level atlamak demek zaten. Bu adam 69 dan 89 a 1 günde yapıyorsa 44 levelide 5 saatte yapar. 89 değilde 80 level olmuş olsun bu o aradaki 9 level hakkınıda 44 e kadar kasmis olsun.Yani 1 levelden başlarsa 80 level hatta 81 leveli 1 günde yapabilir. Her neyse uzatmaya gerek yok sanırım.
Sen şaka mısın ya ? Ben sana bugdan bahsediyorum sen bana power yapan adamın linkini verip örnek veriyorsun ?
Tamam vertualx sen o yabancıyı korumaya devam et.
Hayır bu bahsettigimiz bugtan yapan adam.
Bir adam vardı Balada mı neydi adı .. 2 günde oyunun ilk 7'sine girdi. Bak işte o hak yedi. Banlandı. st0rmy7 dediğin adam gece gündüz bu oyunu oynuyor. Ve yanlışlıkla bug yapan adam derken neyi kastettin hala anlamış değilim.