(12-05-2012 08:21 PM)Avenger Yazılan: [ -> ]Bir adam vardı Balada mı neydi adı .. 2 günde oyunun ilk 7'sine girdi. Bak işte o hak yedi. Banlandı. st0rmy7 dediğin adam gece gündüz bu oyunu oynuyor. Ve yanlışlıkla bug yapan adam derken neyi kastettin hala anlamış değilim.
Yukarıda link verdim. Theblaha statsa göre hala duruyor. Ban falan yok. Stormy7 ye gelince de gece gündüz oynasın o bizi ilgilendirmez .1 GÜNDE 80+ (83den84e sanırım) da level atlamış. Bizi ilgilendiren burası. Bu arkadaşlar da diyor bug vardı onu yaptılar ban yemez. Bug ban sebebi değil mi? Hadi şirket açıklama yaptı kendi hatalarini avantaja geçirmek için serbest dedi. Sizce bu doğru mu? İşlerine gelince böyle yapıyorlar. Booster den ban yiyenlere yazık. Tekrar söylüyorum ben oyunu biraktim. Bu sebeplerden dolayı da ban yemiş değilim. Sadece yapılan haksızlığı söylemek istedim.
Sen şaka mı yapıyorsun ciddi ciddi ? O bug SADECE 1 MAPTE ve BİRKAÇ GÜNLÜĞÜNE vardı. Bilmiyormuşsun bari dırdır etme ya. İşlerine gelmekle ne alaka ?
Bug yapmak suç değil mi kardeşim? Ban sebebi değil mi? Bu bugu duzeltmek için bir kaç gün lazımdı. Normal oyunculardan gelen baskıyı ortadan kaldırmak için bu bug ban sebebi değil diyorlar. Oyuncular da tabi beleş level var kasayım derken oyuncuların da işine geliyo. Bir kaç günlüğüne olsun olmasın normal olmayan yollardan kasmak bandır. Aksi halde oyun içindeki buglar da ban sebebi olmamalı.
(12-06-2012 01:47 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Sen şaka mı yapıyorsun ciddi ciddi ? O bug SADECE 1 MAPTE ve BİRKAÇ GÜNLÜĞÜNE vardı. Bilmiyormuşsun bari dırdır etme ya. İşlerine gelmekle ne alaka ?
Boşveer. Olay geçeli kaç ay olmuş . Banlanan banlandı sıkıntı yok. Demek ki banlanmadığına göre adamda illegal bir şey yok.
Bırakın devam etsin , haklı gelene kadar yazar şimdi bu.
(12-06-2012 06:25 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bırakın devam etsin , haklı gelene kadar yazar şimdi bu.
Haklı çıktım zaten. Blaha ban yedi. Stormy sadece 1 gün yaptığı için gözden kaçmış ya da hatası affedilmiş olabilir.
Blaha benim gözümede carptı ayrıca beni ilgilendirmiyor o , ama st0rmy7'de gözden kacan bisey yok tanıdıgım iyi bir insan + oyuncu o yüzdende arkasından ileri geri konusulmasına izin vermem...Fallen dedi eger o mapta kim normal FFA atıp oynadıysa kimse bann yemicek ama işin suyunu cıkaranlar durmadan 1 tur yapıp oynayanlar vs bann yicek diye...
Bak artık sonuca ulaşalım. Stormy iyi bir insan, tanıdığın biri. Onu korumanı takdir ediyorum. Kişiliği de beni ilgilendirmez ama 26.10.2012 tarihindeki olaya bakar mısın. Sence de biraz işin suyunu çıkartmamış mı? Olayı şimdi görüyorsundur belki ben uyarınca. Bende diyorum ki adminler statsa bağlı değil. 1 gün yapan radara yakalanmistir. Benim bu kişilerle, bu oyunla alıp veremediğim yok. Banlatmak gibi bi amacım da yok. İsim gücum yok adam banlatcam. Oyunu biraktim zaten.