Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Alman Serverindeki Aşırı Hız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
almanyadaki kuzenlerim alman serverinin çok hızlı olduğunu lag olmadığını söylediler bunun üstüne bende girmeye teşvik ettim herkezin pingi kırmızı ama server o kadar hızlı ki arkadaşlar ben böyle şey görmedim... neden alman serveri böyle 500 oda olmasına rağmen.. ama türk serverinde 100 oda ile lagdan geçilmiyor nedir bu valla almanyaya taşınacam böyle giderse ben Big Grin
Hack tan olabilirmi ?
Türkiye Server'i ile idare etmeye devam...
(03-09-2010 11:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Türkiye Server'i ile idare etmeye devam...

başka çaremiz yok Big Grin ama onlarda olupta bizde olmayan ne var?
Ne Varsa Türk'de Var..Türk Serverinde Devam..DOST
(03-09-2010 11:14 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(03-09-2010 11:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Türkiye Server'i ile idare etmeye devam...

başka çaremiz yok Big Grin ama onlarda olupta bizde olmayan ne var?

Onlar AB'de, biz AB'de değiliz. Smile

Ayrıca oranın nufüsu Türkiyeye göre kat kat fazla...
Bizde 100 odada lag olup hemen suç server yoğunluğuna atılıyorsa 500 oda olunca ne olurdu düşünmek istemiyorum..
Yahu hack diyorum hackler serverde lag yapıyor hem oyun amerikandan gelmiş onlarmı lag olacak _?
Bunun nededi bağlantı hızı sonucta oyun şu şekilde servere girdikten sonra oyun başladıpımızda herkes kendi arasında birbirine bağlanıyor oyun bunun üzerine kurulu almanyada mevcut int hızları yüksek olduğundan gerek server kapasitesinden gerekse oyun içi lag durumu düşük bizde az bir bağlantılar hata bu durum bile bazı oyuncuların zoruna gidip baglantısı ile oyunayanlar var kaldiki ben proxy yasaklanana kadar çok almanya serverinde oynamışımdır.Şu durumda bizim onu yakalaya bilmemiz için biraz daha int hızlarımız yüksek olması lazım birimizin 2 mizin değil genel anlamda.
(03-09-2010 11:23 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Bunun nededi bağlantı hızı sonucta oyun şu şekilde servere girdikten sonra oyun başladıpımızda herkes kendi arasında birbirine bağlanıyor oyun bunun üzerine kurulu almanyada mevcut int hızları yüksek olduğundan gerek server kapasitesinden gerekse oyun içi lag durumu düşük bizde az bir bağlantılar hata bu durum bile bazı oyuncuların zoruna gidip baglantısı ile oyunayanlar var kaldiki ben proxy yasaklanana kadar çok almanya serverinde oynamışımdır.Şu durumda bizim onu yakalaya bilmemiz için biraz daha int hızlarımız yüksek olması lazım birimizin 2 mizin değil genel anlamda.

buda zaten imkansız gibi birşey Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler