Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Alman Serverindeki Aşırı Hız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Hack açan Ülke tek bizi. Neden adamlar servetimizi daha iyi yapsın ki ? Bı tür ceza Smile
yapacak birşey yok küçük kendini bilmez aile terbiyesinden yoksun çocukları mümkün olduğunca oyundan uzak tutmaktır +20 yaş üstü tc kimlik no ile oyuna giriş yapılması şart..kimse darılmasın gücenmesin gerekeni budur
(03-10-2010 12:06 PM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]yapacak birşey yok küçük kendini bilmez aile terbiyesinden yoksun çocukları mümkün olduğunca oyundan uzak tutmaktır +20 yaş üstü tc kimlik no ile oyuna giriş yapılması şart..kimse darılmasın gücenmesin gerekeni budur

Öyle birşey olmaz olamaz boşuna hayal kurma Smile
Buna yapılabilecek bir şey yok.Türkiye serwerında devam edicez.
Dediğin üzerine IP lerle oynayıp hostlarıma daldım . Alman serverine girdim . Harbiden güzel . Adam sana hiç bişi demio . İyi oynayana hack demiyolar bunu gördüm . Ve küfretmiyolarda ( en azından ediyolarsada ben anlamıyom ) Big Grin

Hostları düzeltene kadar 1 lv alırdım Big Grin

SametKARA

(03-09-2010 11:14 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(03-09-2010 11:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Türkiye Server'i ile idare etmeye devam...

başka çaremiz yok Big Grin ama onlarda olupta bizde olmayan ne var?

Bizde Olupta Onlarda Yok Biz TÜRK'üz Wink
(03-09-2010 11:11 PM)Reset Yazılan: [ -> ]Hack tan olabilirmi ?

Hacktan Değil Almanyada İnternet Hat Hızı Daha Yüksek Almanyadaki Hat Hızının %10 u Türkiyedeki Hızdır Big Grin

Host Şirketinde Çalıştığım İçin Biliyorum Bu İşleri Biraz Smile
Türkiyenin Tek Sorunu TTnet tir.Eğer Herkez SüperOnline ye geçerse Almanyadan farkımız olmaz.
(03-10-2010 04:23 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Türkiyenin Tek Sorunu TTnet tir.Eğer Herkez SüperOnline ye geçerse Almanyadan farkımız olmaz.

Lag sorunu Bizim Ttnet yada Süperonline la alakalı Değil Türk Oyun Server Sunucusunun Upload Hızının Yavaş Olmasıdır Smile Veyada Makine Özelliklerinin Pek Güçlü Seviyede Olmamasındar Kaynaklanmaktadır Ama İlk Dediğim Genel Olarak Görüldüğünden O Dur.
(03-09-2010 11:08 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]almanyadaki kuzenlerim alman serverinin çok hızlı olduğunu lag olmadığını söylediler bunun üstüne bende girmeye teşvik ettim herkezin pingi kırmızı ama server o kadar hızlı ki arkadaşlar ben böyle şey görmedim... neden alman serveri böyle 500 oda olmasına rağmen.. ama türk serverinde 100 oda ile lagdan geçilmiyor nedir bu valla almanyaya taşınacam böyle giderse ben Big Grin

Bende Almanyadan giriyorum, ama senin abarttigin kadar degil yani Alman serveride o kadar hizli degil Wink
Tamam Oda fark'i var. Aama senin dedigin kadar, yani abartigin kadar hizli degil Wink
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler