Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Alman Serverindeki Aşırı Hız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
asıl sebep server merkezi olmaması ve ttnet..
(03-09-2010 11:26 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(03-09-2010 11:23 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Bunun nededi bağlantı hızı sonucta oyun şu şekilde servere girdikten sonra oyun başladıpımızda herkes kendi arasında birbirine bağlanıyor oyun bunun üzerine kurulu almanyada mevcut int hızları yüksek olduğundan gerek server kapasitesinden gerekse oyun içi lag durumu düşük bizde az bir bağlantılar hata bu durum bile bazı oyuncuların zoruna gidip baglantısı ile oyunayanlar var kaldiki ben proxy yasaklanana kadar çok almanya serverinde oynamışımdır.Şu durumda bizim onu yakalaya bilmemiz için biraz daha int hızlarımız yüksek olması lazım birimizin 2 mizin değil genel anlamda.

buda zaten imkansız gibi birşey Big Grin
Ben geleceğe dair umutluyum çok yakın zamanda olmaz ama yakın bir zamanda olacağı kanaatindeyim...
(03-09-2010 11:28 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]asıl sebep server merkezi olmaması ve ttnet..

Zaten server merkezi türkiyede olsa yine kurtatırda baksa nasıl bir anlayış ki tek serverde oynuyoruz.
(03-09-2010 11:14 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(03-09-2010 11:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Türkiye Server'i ile idare etmeye devam...

başka çaremiz yok Big Grin ama onlarda olupta bizde olmayan ne var?

onlarda ki internet ağı altyapısı çok gelişmiş orada normal internet bile çok hızlı altyapıları sağlam avrupanın ve amerikanın bizim yeni yeni gelişmeye başlıyo ayrıca hack den dolayı lag olduğunu düşünüyoruz ama bütün ülkelerde hack yapanlar var hatta yabancılar hack olayını daha iyi beceriyo bence zaten bizim mallarda alıntı yapıyolar dediğim gibi almanya ya selam laga devam
(03-09-2010 11:28 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]asıl sebep server merkezi olmaması ve ttnet..

Katılıyorum.
TTnet d,ğer internetlere göre hem en pahalı hem en kötü bi ülkede bedavaymış vergiyle hangisi olduğunu unuttum Ss.gif
(03-09-2010 11:23 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Bunun nededi bağlantı hızı sonucta oyun şu şekilde servere girdikten sonra oyun başladıpımızda herkes kendi arasında birbirine bağlanıyor oyun bunun üzerine kurulu almanyada mevcut int hızları yüksek olduğundan gerek server kapasitesinden gerekse oyun içi lag durumu düşük bizde az bir bağlantılar hata bu durum bile bazı oyuncuların zoruna gidip baglantısı ile oyunayanlar var kaldiki ben proxy yasaklanana kadar çok almanya serverinde oynamışımdır.Şu durumda bizim onu yakalaya bilmemiz için biraz daha int hızlarımız yüksek olması lazım birimizin 2 mizin değil genel anlamda.

ziya abide doğru yazmış ama daha önemlisi son 1-2 aydır TTnet'te fevkalade sorunlar var.
Almanyada daha çok hacker var...Ancak belli etmiyorlar...Ama bir o kadarda nup var.. Big Grin
Türkiyenin internet alt yapısı çok kötü artı bu yetmiyormuş gibi 1 Mbit sözde interneti birde 4 kişi kullandımı bak gör sen pingi Big Grin
tayyip erdogan bu konu hakkında AB ile görüşecek en kısa sureçte buyuk ihtimal bütün serverler acık olacak Smile
Türkiyedeki lag sorunu ttnetten kaynaklanıyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler