(11-22-2012 05:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (11-22-2012 05:15 PM)Echo One One Yazılan: [ -> ]Oha ben 6. sınıfta sonunda başladım adam 17 yaşında içicek neyse camprusha aldırma istediğin kadar iç (şişeyi dikleme tabi) bişi olmaz
6. sınıfın sonunda başladıysan bu yorumlar normal, içki içince havalı falan olmuyorsunuz ha, ona göre başlayın içkiye, içki içtiğiniz için hiçbir kız mart kedisi gibi üstünüze atlamıyor.
Ben kızlar gelir sanmıştım (ergenlik başlangıcı tabii).
Daha yaşın 17 JD ye 150 vereceğine git dedikleri gibi vücuda.İçkiyi içersin 1 gün kafa yapar geçer.Vücutta hem sporunu yapmış olursun.Kendini geliştirmiş olursun hemde.
Konu din dışı, alkol olunca nasılda mesaj bombardımanına tutulmuş konu. Azıcık namazdan, dinden bahsedin şakirtler. Biraz dini içerikli konular olsun, din içerikli başlıklar altında hit mesaj yapalım, rekor kıralım şakirtler.
İşin gerçeği bir yana, ilk defa alkol içecek birisinin ilk hamlesi JD marka alkol olması ilginç.
(11-22-2012 09:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Konu din dışı, alkol olunca nasılda mesaj bombardımanına tutulmuş konu. Azıcık namazdan, dinden bahsedin şakirtler. Biraz dini içerikli konular olsun, din içerikli başlıklar altında hit mesaj yapalım, rekor kıralım şakirtler.
İşin gerçeği bir yana, ilk defa alkol içecek birisinin ilk hamlesi JD marka alkol olması ilginç.
Bi ilahi paylasda havaya girelim
he babam he, haklısın. adam hayatında içki içmemiş, JD diyor..
Para benden çıkmıycak alooo

(11-22-2012 09:53 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]Para benden çıkmıycak alooo 
Çöpte şişe buldun kesin içinede su kat :R
(11-22-2012 09:57 PM)Preacher Yazılan: [ -> ] (11-22-2012 09:53 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]Para benden çıkmıycak alooo 
Çöpte şişe buldun kesin içinede su kat :R
Tam olur o zaman

3 arkadaş maçkada 70 lik red label(berbat) içtik bir arkadaş komaya girdi öbürü kusmaktan üstü başı dağıldı. Ben onlar kadar fazla içmediğim için fazla birşey olmadı ama polis ve hastaneyle ben uğraşmak zorunda kaldım bence ilk defa içeceğin için hafif birşeylerle başla.
Konu: Bir üstün asosyalin alkol içicem diye hava atmaya çalışması yapılan yorumlar neredeyse 5 sayfa
Konu:Delinin bir kuyuya taş atması yüzlerce akıllının kuyuya atlaması
Bence farksız...