Katılmıyorum sinan 79 kiloydum
boyum 1.78 baklavalarım var.Ve 3 aylık sporla çıkardım.Ama eskiden yüzme yapıyordum boş değildim.
(11-22-2012 06:56 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Katılmıyorum sinan 79 kiloydum
boyum 1.78 baklavalarım var.Ve 3 aylık sporla çıkardım.Ama eskiden yüzme yapıyordum boş değildim.
Dostum adam çıkmaz demiyor ki adam gibi şişik çıkmaz diyor ben 1,5 ayda çıkardım ama çok şişkin değil 6 sı gözüküyor ama istediğim seviyede değil hala
(11-22-2012 06:08 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]İçki içeğenize 150 lira spor salonuna yatırın 3 ay düzenli koşun, bodybuilding yapın adonis çıkarın baklava yapın çok daha iyidir hem kızların kalbini kazanırsınız hem de fizik olarak kendinizi rahat hissedersiniz. 1 ayda 8 kilo verdim çok mutluyum bi de şu baklavaları çıkardık mı tamamdır 
Fazlan varsa bana ver benimde eksiğim var kilo almam gerek

Akıl işi değil zaten birilerini veya bazı şeyleri unutmak için,hava atmak için içmek.Boş iş.

(11-22-2012 06:56 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Katılmıyorum sinan 79 kiloydum
Bende 1.78 boyundayım 76 kiloyum 2 tane baklava var ama bunlar profesyonel değil... Şişkin baklavalar için yağ oranın %12 nin altında olmalı en az...
bir pisliğe 150 tl vermek saçma.

Seni sarhoş edip tecavüz etmesinler