(11-22-2012 06:08 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]İçki içeğenize 150 lira spor salonuna yatırın 3 ay düzenli koşun, bodybuilding yapın adonis çıkarın baklava yapın çok daha iyidir hem kızların kalbini kazanırsınız hem de fizik olarak kendinizi rahat hissedersiniz. 1 ayda 8 kilo verdim çok mutluyum bi de şu baklavaları çıkardık mı tamamdır 
3 ayda nereye adonis,nereye baklava Cano ? Temiz 6 ayı var en az... Bide senin numara gitti ben iphone a geçince onu bi at bana la :/
2.5-3 ayda adonis ve baklava çıkıyor eğer çok boş ve şişman değilsen.
iç iç benim gibi alkol komasına girip sabahlara kadar kusarsan anlarsın.
(11-22-2012 06:38 PM)Star Yazılan: [ -> ]iç iç benim gibi alkol komasına girip sabahlara kadar kusarsan anlarsın.
3 yaşımı bile hatırlıyorum ondan bu yana hiç kusmadım desem ??
(11-22-2012 06:30 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (11-22-2012 06:08 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]İçki içeğenize 150 lira spor salonuna yatırın 3 ay düzenli koşun, bodybuilding yapın adonis çıkarın baklava yapın çok daha iyidir hem kızların kalbini kazanırsınız hem de fizik olarak kendinizi rahat hissedersiniz. 1 ayda 8 kilo verdim çok mutluyum bi de şu baklavaları çıkardık mı tamamdır 
3 ayda nereye adonis,nereye baklava Cano ? Temiz 6 ayı var en az... Bide senin numara gitti ben iphone a geçince onu bi at bana la :/
Sinan ben 6 yıldır fitness kuşuyum

Son 2 yılda boşladım biraz 90 kilo oldum şimdi veriyorum 2-3 aya hazırım

Olom benim six packlerim adonisim ve deli gibi bir vücudum vardı şu kilo alma olayı olmasaydı.
Protein kullandın sanırım

Benim yaş 16 kilo 56 ydı geçen sene 1,5 ay kadar gittim 6 tane düzgün baklava çıktı 1 yıl boşladım şimdi yine başladım 1,5 ay oldu 6 baklava ve adonis var

. Şuan 61 kiloyum tek ihtiyacım olan şey kilo. Amino asit ve protein tozu gibi ürünlere karşıyım.
Beyler şu konuya açıklık getiriyim o baklava dediklerini zayıflıktan çıkıyor... Adam gibi şişkin baklavaları çıkarmak en az 6 ay sürer bence...
(11-22-2012 06:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler şu konuya açıklık getiriyim o baklava dediklerini zayıflıktan çıkıyor... Adam gibi şişkin baklavaları çıkarmak en az 6 ay sürer bence...
Evet haklısın tabiki uğraşmadan olmuyor bu işler