(11-20-2012 08:22 PM)byyazoo2 Yazılan: [ -> ]Kendini büyük havalarına sokacak bi durum yok ortada. ama sen saten alısmıssın oyunda 100 kişiden küfür yemeye genişlemişssin. ayrıca sen çapında prosun devam ha bende proyum demiyorum rahat ol. ilk oyunda saklanmada vardı keşke ilk oyunumuzu videoya alsaydın 10 dakka hawkla saklanman felan sonra çıkmam gerek lafı anlıyorum acını.
Hawkla kafana çöktüğüm durumda bile bana kaçtı diyebilecek zihniyete sahipsin herneyse herşeyi bi yana bırakıyorum uzatmanın anlamı yok Oyunlarda sürekli seni kaçırabiliyormuyum ? Evet ozaman şimdi sus ve kaçışa devam et fazla çene yapma
Hawkla kafama çökmekten bahseden adamın ortalıkta olmaması ne kadar üzücü yalanlarınla tatmin olmaya dewam et.Bide senden kaçtıgım olmadı olmazda sen kendi çapında büyüksün dewam

oclanda bir çok adamla karsı takımda oynamam sebebini hepinizde bilirsinz ama istedigin düşünceyi söleyeblrsin kafanın aldıgı yönden davranmaya devam et.
Hawkla ortada yok diyorsun base den çıkamıyorsun

Bu ne demek ? ÇÖKMEK !
Hiç senden kaçtığım olmadı demişsin katıla katıla güldüm o yalana

eziklerle 20-0(misal) vb skorlarda bile karşına geçtiğim anda odayı terkediyorsun

yazık yazık kendi söylediğine kendin inanıyormusun onu cidden merak ediyorum
ıspatla ozaman boş konusma. 20-0 ken sadece senden kaçmak o.O
Benim anlamadığım asıl geniş alancılar oyununu oynarken milletin burda iyiyim kavgasına girmesi asıl prolar oyunda belli oluyor forumda değil.
Konuyu açan kardeş iyi güzel yenmişsin niye bunu foruma koyuyorsun belki adam istemiyordu.Yani büyüklüğünü ispat etmek mi amacın.Bende 250 den fazla vs ss si var ama ben forumda paylaşmıyorum.Gerek yok yani.Herşey oyunda belli oluyor.
O zaman neden ss alıyorsun belli bir zaman sonra bakıp o günleri anmak içinmi ?
(11-21-2012 04:53 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Benim anlamadığım asıl geniş alancılar oyununu oynarken milletin burda iyiyim kavgasına girmesi asıl prolar oyunda belli oluyor forumda değil.
Konuyu açan kardeş iyi güzel yenmişsin niye bunu foruma koyuyorsun belki adam istemiyordu.Yani büyüklüğünü ispat etmek mi amacın.Bende 250 den fazla vs ss si var ama ben forumda paylaşmıyorum.Gerek yok yani.Herşey oyunda belli oluyor.
Sen madem foruma koymayacaksın niye ss alıyorsun ? Facebookda arkadaş etiketlemek için mi ?
(11-21-2012 04:53 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Benim anlamadığım asıl geniş alancılar oyununu oynarken milletin burda iyiyim kavgasına girmesi asıl prolar oyunda belli oluyor forumda değil.
Süs olsun diye yapıyor heralde.
+olooom bende 170 tane ss var.
-Havan kime bende 250 tane var.
(11-21-2012 04:55 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]O zaman neden ss alıyorsun belli bir zaman sonra bakıp o günleri anmak içinmi ?
Evet zamanı gelince bakarım.Eskileri anmak için.
(11-21-2012 08:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (11-21-2012 04:53 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Benim anlamadığım asıl geniş alancılar oyununu oynarken milletin burda iyiyim kavgasına girmesi asıl prolar oyunda belli oluyor forumda değil.
Sen madem foruma koymayacaksın niye ss alıyorsun ? Facebookda arkadaş etiketlemek için mi ?
Işte bu sıfatsız arkadaş gene konuştu herşeye muhalefet herşeye maydanoz gibi burnunu sokacak yoksa bişeyi düşer.Facebookla pek ilgilenmiyorum.Geçmişte yaptıklarıma bakmak için.Ayrıca kendi yaptıklarını bana mâl etme.Inşallah gene cevap vermezsin.ama bu konuda pek ümitli değilim.
(11-21-2012 08:50 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ] (11-21-2012 04:53 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Benim anlamadığım asıl geniş alancılar oyununu oynarken milletin burda iyiyim kavgasına girmesi asıl prolar oyunda belli oluyor forumda değil.
Süs olsun diye yapıyor heralde.
+olooom bende 170 tane ss var.
-Havan kime bende 250 tane var.
Hava atmak için söylemedim ayrıca ben orda attım ama çok daha fazla ss em var senin kadar profesyonel değiliz canım biz.Sen ve bu arkadaşların hepsi zaten dünya çapında bi tek biz eziğiz.