İşte yalanın burada ortaya çıkar

ben her oyunu her odada oynamam bırak yalanıda pmden konusurken banane benm s...mde olmaz dıyen kımdı? bırak bahanelerın arkasına saklanmayı yalanı düzgün at. hiç bi zaman tek gezmeyip bana oyuncuyum diyen oyuncu .

Bu mu yani bu küfürlerinin sebebi burda şahsa edilmiş bi küfür yok zaten etmedim olamazda
Birde hadi kd ne acıyorsun yan hesabınla gel bütün mapleri 2x atalım 20 kill 30 kill pargona zakhar skill pointer emblem harbor thamugadi aklına ne gelirse bu maplerin içinde tek kazanabileceğin map var o da skill pointer ama ben seni farklı alacağımdan eminim diğer maplerde,tabi fare gibi saklanmazsan ? Ezik kimmiş görelim istersen
Skil pointerde kil alma şansın 0.md 500 a-10 bilmem bilenler var onlarla atmanı tavsiye ederim.
(11-20-2012 01:22 AM)byyazoo2 Yazılan: [ -> ]Skil pointerde kil alma şansın 0.md 500 a-10 bilmem bilenler var onlarla atmanı tavsiye ederim.
Düşük insanlar başkalarının yetenekleriyle öne çıkmayı severler şekil A ,başkalarından sanane ki bu senle benim aramda olan bi durum
İşte anlayısı kıt adam ortada

dıyorum md anlamam hala konsuup duru a-10 anlamam hala konusup durur lafları anlayıpta konus eleman bu kadar ufalma.
senın gibi akkıllı olacagıma deli olur adam olurum.
İşte bi insanın ufalabilecegi son nokta allah askına hangi insan bilmedigi mapa bilmedigi araça wsye gider ?
Riskk59 denilen Şahıs oyun içinde tahrik edici sözler söleyip benim söledigim lafları ssye alacak kadar aciz.
Adamlıktan bahseden adama bak hele ! Adam dediğin adam sinirlerine hakim olur bazı laflar zoruna gidince küfür etmez

Bu foruma koyduklarım şahsıma edilen küfürlerden birkaçtanesi anabacı sövdüğün küfürlerde vardı diye hatırlıyorum (kesin değil ) Tüm bunlara rağmen sana özelden veya oyundan küfür etmişliğim varmı bu zamana kadar ? Hiçdeğilse şimdi gerçekleri konuş adamlığını görelim
Degmezsin neyse bu konudakı son yorumum bu.
Tartışmaya bak be... İkinizde çocukluk ediyorsunuz. O seni 10 kez vurmuş sen onu 20 kez vurmuşsun eee? Onunda belli bir yeteneği var ki seni 10 veya 20 kez vurmuş. Bir kıçı kırık oyun için değmez gençler hayatın tadını çıkarın.