Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: sembolx45 rezilliği :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Arkadaşlar zaten çoğunuz biliyorsunuzdur sembol45x isimli oyuncu (oyuncu denirse) kd için oynayan ve öldüğü anda oyunddan herzaman kaçan bir şahıstır ve benim oyunculuğuma laf etmiştir ve apache,md500,a10,sniper ws tekliflerinde bulundum hiçbirine gelemedi ve en iyi oynayabileceği bir mapte çatışmayı kendinden emin bir şekilde kabul etti üstelik benim en az bildiğim ve en avantajsız kalacağım map ZAKHAR ! Burda bile oyundaki avantajımı sağladıktan sonra yaklaşık 20 25 dakika saklanacak kadar aciz bir insan olduğunu kanıtladı Smile O da biliyordu ki ben derbaran olduğumda farklı şekilde ezilecekti ve o kaçış gerçekleşti,buyrun video sembol45x kimmiş ?
Onun mapıydı sonuç ortada arkadaşı pargonayada beklerim.

http://www.youtube.com/watch?v=DVK44ReNH...e=youtu.be
Böyle insanları anlamıyorum geniş alana wsye çağırıyorsun sonrada bir delik bulup çıkmıyorsun Big Grin bence burda kill'lerin bir önemi yok galip sensin tebrikler dostum Big Grin
(11-19-2012 12:46 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]Böyle insanları anlamıyorum geniş alana wsye çağırıyorsun sonrada bir delik bulup çıkmıyorsun Big Grin bence burda kill'lerin bir önemi yok galip sensin tebrikler dostum Big Grin

Sağol kardeşim zaten kimin ne olduğunu herkes biliyorda onun da bu durumu anlamasını istedim ve burda bu videoyu paylaştım.
Yooo ben bilmeyom o zaman eziktir rahat ol Smile
Ayıp etmiş.
Skill Pointer 'da ks için atmıştı . Oh olsun Smile
kd batmasın yeter Smile
Herzamanki gibi kaçmıs hiç şaşırmadım Smile Tebrikler İlkan.
Kendisini erkek sanan aciz adam sen ilk vsmizi çekmeyecek kadar aciz Smile
Adamı 2kere wurdum ılk zakharda Hawkı alıp 10 dakıka gezdı sonrada çıktı neden orayı videoya alamadın Smile
Ayrıca benım mapım felan deil zakhar zakharı 3-4 aydır oynuorm sayılır tamamen saçmalaman Big Grin
adın gibi biliyorsun benim mapımı sen benm oynayamayacagım maplarıda bılıorsun md500 a-10 mus alayı dümen senın oyunculugun su 2kere wurdum odadan cıktım adamın pmlerını görseniz söwmedigi kaldı bunuda ondan yaptı ama genede sonuç ortada . 3-11 pro adam Big Grin
(11-19-2012 08:37 PM)byyazoo2 Yazılan: [ -> ]Kendisini erkek sanan aciz adam sen ilk vsmizi çekmeyecek kadar aciz Smile
Adamı 2kere wurdum ılk zakharda Hawkı alıp 10 dakıka gezdı sonrada çıktı neden orayı videoya alamadın Smile
Ayrıca benım mapım felan deil zakhar zakharı 3-4 aydır oynuorm sayılır tamamen saçmalaman Big Grin
adın gibi biliyorsun benim mapımı sen benm oynayamayacagım maplarıda bılıorsun md500 a-10 mus alayı dümen senın oyunculugun su 2kere wurdum odadan cıktım adamın pmlerını görseniz söwmedigi kaldı bunuda ondan yaptı ama genede sonuç ortada . 3-11 pro adam Big Grin

Bu kadar triplere girip parça parça cevaplar attığına göre haksız olan sensin. Adam akıllı bir cevabın olsa hepsini tek seferde yazarsın böyle parça parça "AMAN ALLAHIM KENDİMİ SAVUNMALIYIM REZİL OLDUM" muhabbetlerine sokmazsın kendini. Bu yorumların hiçbirini atmasan insanların gözünde az da olsa bir değerin kalırdı. Bu kadar şeyi yaptıktan sonra yüzsüzlüğü de üstüne eklersen sokaktan geçen hayvanlardan pek bir farkın kalmadı çoğu kişinin gözünde.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler