Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BF3 - Jet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar,
BF3'de Jet uçağı ile ani manevralar ve isabet ettirmesini gösterebilecek oyuncu var mı? Şunu öğrenmem gerek Sad 3 gündür kendi cabalarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama diğer adamlar bana kilitlenebiliyor, füze atabiliyor. Ben sadece sıradan, kendi çapında mermiler atıyorum Big Grin
training point leri vermen lazım helikopter ve uçağa.yoksa atamazsın o roketleri
Oraya nasıl gireceğim?
BF3 de nasıl girildiğini bilmiyorum onu zafer'e sor
Aman Zafer okul açıldıktan sonra fıttırdı Big Grin Skype'ye bakmaz oldu Big Grin
Hahaha Big Grin play4free olsa bulman çok kolayda bf3 hiç oynamadığım için birşey diyemeceğim Big Grin
Bak training points hakkında yabancı bir forumda buldugum yorum ;

No, there will just be gameplay score that gives you ranks and unlocks.

anladıgım kadarıyla oynadıkça açılıyor
training yok. Gir server'a uçur jeti. heli patlat onu yap et puan topla. Başka yolu yok
Edit : o kendi çapında mermiler dediğin var ya. Ben sadece o mermileri kullanarak oyun başı 2k jet point yapıyorum Big Grin
Len ben daha oyunu alalı 1 hafta oldu. Neyni tribindesin Big Grin
(09-17-2012 10:56 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Len ben daha oyunu alalı 1 hafta oldu. Neyni tribindesin Big Grin

ben de sana onu demeye çalışıyorum. Alalı 1 hafta olmuş. 0-8 0-10 oynaya oynaya öğreniceksin jeti.
Amaan boşver jeti

[Resim: noshahr-canals_original.jpg]
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler