Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BF3 - Jet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Araçsız oynayacak olduktan sonra COD alsaydınız berkay. Daha az kasardı.
Silahta sıkıntım yok. Onda skorlarım iyi ama oyunun grafiklerine ve akışına henüz alışamadığım için ölme sayım azıcık fazla oluyor. Ben jeti öğrenmek istiyorum Big Grin
Jeti zaten ana silahı(taramalı) ile kullanacaksın.
Bir iki uçak vurduktan sonra rocket pods'u açarsın ve kara araçlarına da saldırı yapabilirsin.

Sana kilitleyenler büyük ihtimalle helikopter ya da karadandır.
Jet kullanıpta kilit atıyorlarsa zaten onlarda acemidir.
Kilitlenenlerin çoğu yerden. Sıyrılabilirsem eğer arkalarından uçarak onlara mermi sıkıyorum ama işte patlamıyorlar ya Big Grin
(09-18-2012 09:11 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Jet kullanıpta kilit atıyorlarsa zaten onlarda acemidir.

Jet'e heat seeker seçen adam Jetten anlamayan adamdır. Baktı ana silah vuramıyor, heat seekerla uğraşan tipik noob'dur.
Ya olmuyor Ss.gif Ben jeti döndürmek için adeta mouse ile masanın üzerinde dans ediyorum. Adamlar bir anda geri dönebiliyor Ss.gif Tam araca kilitlenmişim yardırıyorum bir anda aim sallanıyor durduk yere falan filan. Anlamadım ben bunu Ss.gif
flares açıktır jetlerde x e basarak kullan kitlendikleri zaman zaten 700 puandan sonra ısı güdümlü füzeler açılıyo onuda customize vehicle air den jet diye bulup 3 özellik içinden seçersin puan aldıkça gelir ama şimdilik en iyisi saldırı helikopterlerindeki topçu kısmına bin çok kolay adam vurursun.O uçağın sallanmasıda lagdan oluyo sanırsam.
Bir tane yürüyen veya insan vurabilsem sorun kalmayacak ama beceremiyorum Big Grin
(09-19-2012 12:09 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]flares açıktır jetlerde x e basarak kullan kitlendikleri zaman zaten 700 puandan sonra ısı güdümlü füzeler açılıyo onuda customize vehicle air den jet diye bulup 3 özellik içinden seçersin puan aldıkça gelir ama şimdilik en iyisi saldırı helikopterlerindeki topçu kısmına bin çok kolay adam vurursun.O uçağın sallanmasıda lagdan oluyo sanırsam.

Heat seekers saçmalık jette. gram işe yaramıyor. Rocket pod bile hava araçlarına karşı daha avantajlı.
(09-19-2012 10:21 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bir tane yürüyen veya insan vurabilsem sorun kalmayacak ama beceremiyorum Big Grin
selamlar,

hocam aynen bende çok zorlanıyorum warrocktaki gibi değil uçaklar Smile alışmaya çalışıyorum aynı şekilde heli de bi garip hiç sürülmüyor warrock gibi olcagını düşünmüştüm Sad

arkadaki düşmandan kaçmaak için seri dönmek lazım
seri dönmek için de birazcık yavaşlaman gerekiyordonmeden hemen once hız 300 gilan olsun son hızla dönünce dönüşü çok geniş alıyor arkadakide sizi hiç kaçırmıyo pro ise ısı güdümlülülerle bile vurabilir Smile
warrocktaki gibi kitlen füzeleri yoola yok burda Smile zaten işe yaramıyor
en iyisi makinalıyla vurmak ama alışamadım bende warrocktaki gibi kontrol edemiyorum savrulup duruyor lagdanda sallanınca oynanmaz oluyor

bir de benim sorunum hiç adam göremiyorum grafiklerdenmidir nedir 10 killi görmedim daha Smile
iyi forumlar
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler