09-22-2012, 10:42 PM
Övünmek tarzı bir durum değil fakat, Jetle bir jetin arkasındaysam, affetmem
Jette en iyi taktik. Ateş etmeden önce. TAM ARKASINA geçip takip etmek gerekli.
Gerisi kolay zaten. Biraz üste aim almada fayda var. Bir de fazla yavaşlamamaya çalışmak gerekli. SMAW/RPG/Tank tek atıyor hava araçlarına. O yüzden yüksekliği de korumak lazım. Yerdekilere rocket pod yerine onlara da makinalıyla sıkmaya çalışın, splash damage'i yok fakat hız açısından machine daha iyi.
Zaten havadaki araçlara makineliden başka bir şey kullanmayın. Rocket Pods'unuza güvenmiyorsanız, ya da AC130 değilse, ben şahsen rocket podla chopper indirdiğimi hatırlıyorum. Zor değil fakat helikopterin direk sürücüsünü öldürmek tabi ki daha pratik.
Jette en iyi taktik. Ateş etmeden önce. TAM ARKASINA geçip takip etmek gerekli.Gerisi kolay zaten. Biraz üste aim almada fayda var. Bir de fazla yavaşlamamaya çalışmak gerekli. SMAW/RPG/Tank tek atıyor hava araçlarına. O yüzden yüksekliği de korumak lazım. Yerdekilere rocket pod yerine onlara da makinalıyla sıkmaya çalışın, splash damage'i yok fakat hız açısından machine daha iyi.
Zaten havadaki araçlara makineliden başka bir şey kullanmayın. Rocket Pods'unuza güvenmiyorsanız, ya da AC130 değilse, ben şahsen rocket podla chopper indirdiğimi hatırlıyorum. Zor değil fakat helikopterin direk sürücüsünü öldürmek tabi ki daha pratik.