Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: THY'de türbanlı hostes dönemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

(09-15-2012 10:20 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-15-2012 09:29 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]
(09-15-2012 09:27 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tek derdimiz buydu zaten uçakta hostesin türbanlı olup olmaması ülkenin tek derdiydi Big Grin Dünyanın başka hangi ülkelerinde türbanlı hostes vardır çok merak ediyorum.
Vardır beş on müslüman ülkede fakat bunu dert yapan bundan nefret eden kişiler Smile Onlar dert yapıyor aslında sorun çıkarıcak bi' tarafı yok

Karşı çıkmakla alakası yok. Bu ülkede Türban'ı inandıklarını değil AKEPEye oy verdiklerini belli etmek için kullanıyor millet.

Duygularımın tercümanı kutluyorum seni.
Obaa korktuğum başıma geldi Smile AKP CHP -Yazılış sırası cidden önemli değil- çatışmasına gidiyor üzülerek kilitliyorum.

Türbanlıyla Türbansız CHP'liyle AKP'li arasında bir farkın olmadığı inananla en genel anlamda ateist arasında bir farkın olmadığı insanın insan olarak değer gördüğü günleri görmemiz dileklerimle...
Beyler yazdiklariniza dikkat edin lutfen siyasete kaciyor yazdiklariniz... burda her gorusten insan mevcut sonucta biraz daha dikkatli olalim.
Kızdırmayın Metin'i. Zaten sinirden kullanıcı adı kırmızı olmuş Sad
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler