(09-15-2012 09:27 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tek derdimiz buydu zaten uçakta hostesin türbanlı olup olmaması ülkenin tek derdiydi
Dünyanın başka hangi ülkelerinde türbanlı hostes vardır çok merak ediyorum.
Vardır beş on müslüman ülkede fakat bunu dert yapan bundan nefret eden kişiler

Onlar dert yapıyor aslında sorun çıkarıcak bi' tarafı yok
(09-15-2012 09:27 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tek derdimiz buydu zaten uçakta hostesin türbanlı olup olmaması ülkenin tek derdiydi
Diğer müslüman ülkelerin çoğundada yoktur.Halk içinde insanların inanışına karışamazsın ama hostes , havalimanı görevlisi gibi şeyler başka.Çünkü turist geldimi öyle görüyor.Çok önemli bi mevzu değil aslında sana katılıyorum.Ayrıca türbanla baş örtüsü bir değildir.
(09-15-2012 09:34 PM)Audaz Yazılan: [ -> ] (09-15-2012 09:27 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tek derdimiz buydu zaten uçakta hostesin türbanlı olup olmaması ülkenin tek derdiydi
Diğer müslüman ülkelerin çoğundada yoktur.Halk içinde insanların inanışına karışamazsın ama hostes , havalimanı görevlisi gibi şeyler başka.Çünkü turist geldimi öyle görüyor.Çok önemli bi mevzu değil aslında sana katılıyorum.Ayrıca türbanla baş örtüsü bir değildir.
Tüh la senden "durmak yok yola devam" , "giderek erkekleri de kapatıcaklar" , "yakında ev içinde de kapalı olmak zorunda kalıcaz" gibi yorumlar bekliyordum.

arkadaşım bence yakışmıyor böyle yerlerde bu benim kendi görüşüm ben senin görüşüne saygı duyarım ama mesajların hep tartışmaya çekiyor beni dikkat et

(09-15-2012 09:43 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]arkadaşım bence yakışmıyor böyle yerlerde bu benim kendi görüşüm ben senin görüşüne saygı duyarım ama mesajların hep tartışmaya çekiyor beni dikkat et 
Söyleyeceksen söyle gitsin ama
FORUM KURALLARIna uyarak tabi

(09-15-2012 09:44 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ] (09-15-2012 09:43 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]arkadaşım bence yakışmıyor böyle yerlerde bu benim kendi görüşüm ben senin görüşüne saygı duyarım ama mesajların hep tartışmaya çekiyor beni dikkat et 
Söyleyeceksen söyle gitsin ama FORUM KURALLARIna uyarak tabi 
yok adminlerle aram pek iyi değil şimdi durduk yere bir şey gelmesin başımıza
(09-15-2012 09:39 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ] (09-15-2012 09:34 PM)Audaz Yazılan: [ -> ] (09-15-2012 09:27 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tek derdimiz buydu zaten uçakta hostesin türbanlı olup olmaması ülkenin tek derdiydi
Tüh la senden "durmak yok yola devam" , "giderek erkekleri de kapatıcaklar" , "yakında ev içinde de kapalı olmak zorunda kalıcaz" gibi yorumlar bekliyordum. 
Tabi , tayyipçi değiliz genç.Ayrıca şehit haberleri dışında siyasi yorum yaptığımı hatırlamıyorum.
2012 yılındayız,insanlar Atom'u parçaladı,dünyanın oluşumunu evrenin oluşumunu inceledi,uzaya çıktı.Milyarlarca KM uzakta bizim hayal edemeyeceğimiz henüz adını bile bilmediğimiz şeyler keşfedildi.Hastalıklara çözüm bulundu,düşünebilen robotlar ve ses hızını aşan icatlar bulundu.Biz şuan ne yapıyoruz?Müslüman ülkelerin durumu ne alemde?Allahu ekber diyip farklı bir dinden olan insanın kafasını kesmek,kendi dinindeki adam farklı meshebe üye olduğu için kendisinide onuda patlatmak nasıl bir mantıktır?
Türban siyasetle alakalı biraz bu ülkede ama sadece bu ülkede baş örtüsü demiyorum türban sadece..
(09-15-2012 09:29 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ] (09-15-2012 09:27 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tek derdimiz buydu zaten uçakta hostesin türbanlı olup olmaması ülkenin tek derdiydi
Vardır beş on müslüman ülkede fakat bunu dert yapan bundan nefret eden kişiler
Onlar dert yapıyor aslında sorun çıkarıcak bi' tarafı yok
Karşı çıkmakla alakası yok. Bu ülkede Türban'ı inandıklarını değil AKEPEye oy verdiklerini belli etmek için kullanıyor millet.