Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: THY'de türbanlı hostes dönemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Helal olsun THY'ye valla bu zaman kadar beklemeleri yanlıştı

[Resim: thy_turbanli_hostes_aldi_h5433.jpg]
Türk Hava Yolları ile Havaş ortaklığındaki Turkish Ground Service’de (TGS) türbanlı yer hostesi dönemi resmen başladı.

Ünlü tekstil firması Sabri Özel’de dikilen özel kıyafetleri giyen iki türbanlı TGS çalışanı bir kaç gün önce kontuarda yerini aldı.

Bone üzerine siyah renk türban takarak çalışmaya başlayan iki TGS çalışanı, yolcuların da dikkatini çekti. Türban takma talebinin çalışanlardan geldiği kaydedilirken, türbanlı sayısının önümüzdeki günlerde artabileceği bildirildi.

Bilindiği gibi THY’nin yaz kılık kıyafet yönetmeliğinde bayanlar için “görev mahalinde saçlar tamamen açık düzgün taranmış veya toplanmış olacaktır” kısmını 26-11-2010 tarihli yazı ile genelgeden kaldırılmıştı. THY’de henüz türbanlı çalışan olmasa da alt kuruluşu TGS’de resmen türban dönemi başlamış oldu.

Amip kısmı tarafımca düzenlendi. Sanırsam birileri üzerine alındı.
M.K
var merak etme ama siyaset yapmayalım şimdi siyaset+hakaret var konu kapanırsa iyi olur bence
(09-15-2012 09:03 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]var merak etme ama siyaset yapmayalım şimdi siyaset+hakaret var konu kapanırsa iyi olur bence
Siyaset yapmayım diye çok çok özen gösterdim ama yaptıysam kusura bakmayın Smile
İnsanların görüşlerini karşısındaki kişiyi incitmeyecek onun inançlarına doğrudan hakaret etmeyecek şekilde belirtmesinde sakınca görmüyorum.
(09-15-2012 09:05 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]
(09-15-2012 09:03 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]var merak etme ama siyaset yapmayalım şimdi siyaset+hakaret var konu kapanırsa iyi olur bence
Siyaset yapmayım diye çok çok özen gösterdim ama yaptıysam kusura bakmayın Smile

açtığın konu tamamen siyasetle alakalı bence Smile
(09-15-2012 09:09 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(09-15-2012 09:05 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]

açtığın konu tamamen siyasetle alakalı bence Smile
O açıdan bakmamayı dene bir de şöyle düşün ben sadece bir firmadaki toplumu etkileyen bir yeniliği aktarıyorum. Yaa Smile
Türban başörtüsü herneyse siyasi bir simge değildir gibime geliyor tamamen inançla alakalı bir olaydır Yanlışsam düzeltin.
(09-15-2012 09:12 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Türban başörtüsü herneyse siyasi bir simge değildir gibime geliyor tamamen inançla alakalı bir olaydır Yanlışsam düzeltin.
Nokta. beyfendi
Türban tercih meselesidir çok güzel yapmışlar.
Tek derdimiz buydu zaten uçakta hostesin türbanlı olup olmaması ülkenin tek derdiydi Big Grin Dünyanın başka hangi ülkelerinde türbanlı hostes vardır çok merak ediyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler