Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Onursuzlar listesi 12.09.2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Şu oyunda 1 haftalına ortak almam dı ne item bırakmıştı ne de çarımı biliyodum ban yiyiceğni çünkü kulama geldi kendi azıyla demiş ben ovc yim artık bilmiyorum ovc mi küfür mü hackmi ama şu oynda eski nc den bu nc ye yani thegodofdeat'den her hafta çarşamba onursuzlar listesinde olmazdım gene büyük ban gününde de olmamıştım hatamı anladım o kadar emeğim zamanım boşa giddinemi yoksa tanımadan etmeden çarıma ortak almamı bilmiyorum artık hayırlısı can abi ne yapsın o da haklı görevini yapıyor tek bir şey öğrenmek istiyorum llnewslashll neden ban yediğini ????
Hile ve küfüre tenezzül edenler, masum oyunculara zarar vermek isteyenler, oyuncular arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularını hedef alarak şiddet ve nefret ortamı oluşturmaya çalışanlar, hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır.Haksızlık yapanın yanına kâr kaldığı dönem sona ermiştir.

Türk GM Can Bey'e cesur çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
(09-12-2012 09:44 PM)byyazoo2 Yazılan: [ -> ]Nxboomer boş boş yorumlara dewam hackı bitirdin bizde hack actık demi ?
NxBoomer ben semboll45x Europe serverinde video al arkadaşım skil pointer acalım o SKORU SANA KARSI YAPMAZSAM İP BAN ATTIR ERKEKLİK YAPICAGINA GEL WS ATALIM 105-0 SANADA OLACAK ?
Ayrıca earthaking sende çekemeyenlerdensin yazık be adam sandık
ayrıca saten siz Opk power lwl Ovc acanlara belirli 30 günlük ban 105-0 skor cok dogal senınlede kasarım o skoru sen daha skor görmemişssin heyt yawrum
Zaten semboll45x çekemeyenler yorumlarıyla belli oyundakı adamlar adam sıfatındakıler pardon.

1 mesaj yazsanda görünürdü. Suçlu psikolojisi bu Wink
(09-12-2012 09:39 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]
(09-12-2012 09:22 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Hey Maşallah. Bunlar 1 günde banlananların listesi mi ?

1 hafta

nexon ytönetim kadronuzu getirin tek tek gözlerinizden öpecem Big Grin
ne iyi yapıyonuz su hackleri şutlamakla gelin öpecem hepinizin gözlerinden Big Grin
h4lukg 1 mesaj yazsanda görünürd . Suçlu psikolojisi bu kendimi suçlu hissettigim dogru suçluyumçünkü hackdan ban yemedim böle bi sonuç alacagımı bilseydim emin ol hakkedecek davranışları cogaltırdım hack vb.
(09-13-2012 07:53 PM)byyazoo2 Yazılan: [ -> ]h4lukg 1 mesaj yazsanda görünürd . Suçlu psikolojisi bu kendimi suçlu hissettigim dogru suçluyumçünkü hackdan ban yemedim böle bi sonuç alacagımı bilseydim emin ol hakkedecek davranışları cogaltırdım hack vb.

illegalin küçüğü büyüğü olmaz. Swap yaparken yakalanmışsın işte. Bizzat admin izlemiş swapını. Daha neyin tribindesin arkadaş.
Uyarı banından bahsediyor sembol haftalardır swap'le kastığı yeterince yetmemiş Smile
Haftalardır Kastıgımı ortaya çıkarırmısın ?
tripte felan deilim ben haftalardır swap kasıyormuşum ıspatla arkadasım Yada yeni hesabım Sembol45x Takip et yakala ip ban at cok rahatsın madem ıspatlamana yardımcı olur hemde kd gene yüksek olacak büyük ihtimalle izle kardeşim 7/24 saat bütün warrockcularda bakabilir şifreli odada görürsen şifre iste vereyim herkeze diyorum saten 1 yakalanmada bütün kasman boka gider klasik laflar acaba can arkadas eskiden nasıl kasılıyordu neyse k.gelsin.
(09-13-2012 08:00 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Uyarı banından bahsediyor sembol haftalardır swap'le kastığı yeterince yetmemiş Smile

CAN ABİ SÜRESİZ BANMI YEDİ BU DEGİŞİK Big Grin SEMBOLL45 SÜRESİZ BAN MI YEDİ 434545346346 DK FELAN
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler