09-12-2012, 12:59 PM
09-12-2012, 01:01 PM
(09-12-2012 12:55 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ](09-12-2012 12:12 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]arkjadaşlar semboll45x in ne sucu var adam hack deil ki
semboll45x in adı var listede
Bana bunu deme ya bana bunu deme Allasen adamı bizzat Europe2'de swap yaparken yakaladım. Almış karşısına 1 level adam 105-0 oynuyordu. Bilip bilmeden anca klavyeden yazıyorsunuz.
Aynen o adam swap yapıyordu kd'yi sıfırlamış bildiğim kadarıyla kd yapmaya çalışıyordu en son 25.00 kdsi vardı....
09-12-2012, 01:01 PM
(09-12-2012 12:55 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ](09-12-2012 12:12 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]arkjadaşlar semboll45x in ne sucu var adam hack deil ki
semboll45x in adı var listede
Bana bunu deme ya bana bunu deme Allasen adamı bizzat Europe2'de swap yaparken yakaladım. Almış karşısına 1 level adam 105-0 oynuyordu. Bilip bilmeden anca klavyeden yazıyorsunuz.
Sonra yok efendim haksız banlandım

09-12-2012, 01:11 PM
Oyunu illegal yollarla hızlandırıcı programı kullandığı için bu hafta içinde CihadMaxi'yi rapor etmiştim ve anında işlem görülmüş. Gelişme var bu firmada 0.o
Ayyy TheNew şutlanmış 0.o Newler uçuyor ufaktan ufaktan 0.o
09-12-2012, 01:18 PM
(09-12-2012 01:11 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Oyunu illegal yollarla hızlandırıcı programı kullandığı için bu hafta içinde CihadMaxi'yi rapor etmiştim ve anında işlem görülmüş. Gelişme var bu firmada 0.o
sadece beni takip etmiyorsun demek

09-12-2012, 01:18 PM
NBKScarface Semih ban yemiş kesin küfürden yemiştir,başka şeyden ban yemez o
09-12-2012, 01:30 PM
TheNew
llnewslashll
llnewaresll
llnewkillerll
llnewstarxll
Newler cezasını ödüyor. New clanından çıkan biri olarak, nedense "NEW DÜŞMANI" ilan edilince. Ben de gereği gibi davrandım
Ezik charla new odalarına girip newleri ağlattım. Güzel oluyor güzel. Fikret paraları bana gidiyor. killer slash falan. Yakında sade "fikret charları" kalacak.
EDIT : Phahahahahahahahahaha NEWLER OYUNU BIRAKIYORMUŞ CLAN DAĞILMIŞ

"Dün yaptığımız açıklamada olduğu gibi Newboys klanını kapatarak oyunu bırakma kararımızın arkasında duruyoruz. Bununla ilgili; tüm yönleri ile ts forum çarlar hakkında yapacaklarımızı akşam üzeri açıklayacağız.
Herkese iyi oyunlar. Ne emek ne para vermeyin beni ve bizi ibret alın."
llnewslashll
llnewaresll
llnewkillerll
llnewstarxll
Newler cezasını ödüyor. New clanından çıkan biri olarak, nedense "NEW DÜŞMANI" ilan edilince. Ben de gereği gibi davrandım
Ezik charla new odalarına girip newleri ağlattım. Güzel oluyor güzel. Fikret paraları bana gidiyor. killer slash falan. Yakında sade "fikret charları" kalacak.EDIT : Phahahahahahahahahaha NEWLER OYUNU BIRAKIYORMUŞ CLAN DAĞILMIŞ

"Dün yaptığımız açıklamada olduğu gibi Newboys klanını kapatarak oyunu bırakma kararımızın arkasında duruyoruz. Bununla ilgili; tüm yönleri ile ts forum çarlar hakkında yapacaklarımızı akşam üzeri açıklayacağız.
Herkese iyi oyunlar. Ne emek ne para vermeyin beni ve bizi ibret alın."
09-12-2012, 02:14 PM
Birde bu yönüyle ele alırsak; K2 döneminde başı boşluğa ve kuralsızlığa alışılmıştı(Önceden 150den fazla oda vardı diyenler için 40tan sonrası zaten 2 ve daha çok kişilik şifreli power odalarıydı!). Şimdi yönetim kısmı üstüne düşeni yapıyor. Kuralları uyguluyor. Haksızlık yapanlar cezasını görüyor. Bu normal ve edebiyle oynayanlar için çok sevindirici. Artık kimse arkadaşlarının yanında odalarda şımarmadan millete hakaret etmeden düzgün oynamak zorunda. Buda bireysel olarak tek oynayanlar için güven veriyor. Şahsi düşüncelerim Teşekkürler Nexon Ve Türk Adminleri.

09-12-2012, 03:35 PM
Helal Olsun o semboll45x'in ban yediğine çok sevindim iyi olmuş.Nexon bir ara bocaladınız ama çok güzel toparlıyorsunuz oyunu bırakmak istiyordum ama o istek kalmadı. 

09-12-2012, 04:59 PM
Marxhope neden ban yedi ben onu anlamadım.