Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Onursuzlar listesi 12.09.2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(09-12-2012 01:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]TheNew
llnewslashll
llnewaresll
llnewkillerll
llnewstarxll

Newler cezasını ödüyor. New clanından çıkan biri olarak, nedense "NEW DÜŞMANI" ilan edilince. Ben de gereği gibi davrandım Smile Ezik charla new odalarına girip newleri ağlattım. Güzel oluyor güzel. Fikret paraları bana gidiyor. killer slash falan. Yakında sade "fikret charları" kalacak.
EDIT : Phahahahahahahahahaha NEWLER OYUNU BIRAKIYORMUŞ CLAN DAĞILMIŞ Big GrinBig GrinBig Grin

"Dün yaptığımız açıklamada olduğu gibi Newboys klanını kapatarak oyunu bırakma kararımızın arkasında duruyoruz. Bununla ilgili; tüm yönleri ile ts forum çarlar hakkında yapacaklarımızı akşam üzeri açıklayacağız.

Herkese iyi oyunlar. Ne emek ne para vermeyin beni ve bizi ibret alın."

klavye artisti hıyar fikret duruyor mu hala Big Grin
(09-12-2012 05:55 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(09-12-2012 01:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]TheNew
llnewslashll
llnewaresll
llnewkillerll
llnewstarxll

Newler cezasını ödüyor. New clanından çıkan biri olarak, nedense "NEW DÜŞMANI" ilan edilince. Ben de gereği gibi davrandım Smile Ezik charla new odalarına girip newleri ağlattım. Güzel oluyor güzel. Fikret paraları bana gidiyor. killer slash falan. Yakında sade "fikret charları" kalacak.
EDIT : Phahahahahahahahahaha NEWLER OYUNU BIRAKIYORMUŞ CLAN DAĞILMIŞ Big GrinBig GrinBig Grin

"Dün yaptığımız açıklamada olduğu gibi Newboys klanını kapatarak oyunu bırakma kararımızın arkasında duruyoruz. Bununla ilgili; tüm yönleri ile ts forum çarlar hakkında yapacaklarımızı akşam üzeri açıklayacağız.

Herkese iyi oyunlar. Ne emek ne para vermeyin beni ve bizi ibret alın."

klavye artisti hıyar fikret duruyor mu hala Big Grin
Banı oturttular mı fikret abilerine

"Ne emek ne para vermeyin beni ve bizi ibret alın" oldu olay.
ben neden ban yedim küfürden olamaz Ss.gif
ban yiyen 2. kişiye bakın Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Oh olsun.Warrockta hack görmüyorum artık.Tek sorun Warrock ta ölünce söven kişiler ölmeyi yediremeyenler
bugün ban atma günü galiba Big Grin cabal online dada bin küsür kişiyi banladılar Smile hackler akıllanacak gibi yönetim böyle devam ederse Smile
(09-12-2012 08:37 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]ban yiyen 2. kişiye bakın Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
Hey Maşallah. Bunlar 1 günde banlananların listesi mi ?
(09-12-2012 09:22 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Hey Maşallah. Bunlar 1 günde banlananların listesi mi ?

1 hafta
Nxboomer boş boş yorumlara dewam hackı bitirdin bizde hack actık demi ?
NxBoomer ben semboll45x Europe serverinde video al arkadaşım skil pointer acalım o SKORU SANA KARSI YAPMAZSAM İP BAN ATTIR ERKEKLİK YAPICAGINA GEL WS ATALIM 105-0 SANADA OLACAK ?
Ayrıca earthaking sende çekemeyenlerdensin yazık be adam sandık
ayrıca saten siz Opk power lwl Ovc acanlara belirli 30 günlük ban 105-0 skor cok dogal senınlede kasarım o skoru sen daha skor görmemişssin heyt yawrum
Zaten semboll45x çekemeyenler yorumlarıyla belli oyundakı adamlar adam sıfatındakıler pardon.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler