Ve sonunda demo çıktı. Günlerdir beklediğimiz hatta aylardır beklediğimiz demo şu andan itibaren indirilebilir.
DEMO'da ki Takımlar : AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus, Manchester City
DEMO Hakkında Bilgi : Manchester City'nin stadı Etihad stadyumunda gece ve gündüz üçer dakikalık maçlar yapılabiliniyor.
İndirme linki :http://www.turkcespiker.com/forum/fifa_13_demo-t113345.html
Duyduğuma göre sadece mouse ile oynanıyormuş.
Ayrıca Fifa12 gibi olacaksa hiç bulaşmaya gerek yok. Assisted şutlarda bile ceza sahası dışından vurdun mu saçmalıyor. Kaleye giden şutlarda bebe tekmesi gibi zor varıyor kaleye.
Edit : Orijinal yayımcı olan Originden indirmek yerine, niye bu tarz sitelerden indiriyorsunuz onu da anlamış değilim.
Zafer çok biliyo beyler zafer pes 12 yi 11 torennten indirdim vede orjinal olarak şöle diyim yani gidip cd'den pes 12 alsan mesela veri paketi vardır yüklemez hata verir neden çünkü orjinal deil ama torentten indiriyosun orjinal indiriyosun hiç bi hata vermedende oynuyorum ve kullanıyorum bir çok insan torent kullanıyo
(09-11-2012 03:37 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Zafer çok biliyo beyler zafer pes 12 yi 11 torennten indirdim vede orjinal olarak şöle diyim yani gidip cd'den pes 12 alsan mesela veri paketi vardır yüklemez hata verir neden çünkü orjinal deil ama torentten indiriyosun orjinal indiriyosun hiç bi hata vermedende oynuyorum ve kullanıyorum bir çok insan torent kullanıyo
Dalga geçiyorsun değil mi ? Orijinal diyor ya Online oynayabiliyor musun sen o pesle ? Hayır. CD dediğin gider 5tl ye köşedeki dükkandan alırsan yüklemez tabi. Orijinal oyun ne onu bilmiyorsun daha. Origin olmadan FIFA 12 oynanmıyor. FIFA 13 Demosu da aynı şekil.
(09-11-2012 02:28 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Ve sonunda demo çıktı. Günlerdir beklediğimiz hatta aylardır beklediğimiz demo şu andan itibaren indirilebilir.
DEMO'da ki Takımlar : AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus, Manchester City
DEMO Hakkında Bilgi : Manchester City'nin stadı Etihad stadyumunda gece ve gündüz üçer dakikalık maçlar yapılabiliniyor.
İndirme linki :http://www.turkcespiker.com/forum/fifa_13_demo-t113345.html
Ben ingilterede gittim muthıs bır sahası var hayran kaldım dıyebılırım tıtızlıkle yapımına emek verılmıs bır yer formasınıda aldım da cok guzel yer yanı gezmeye değer.