Yalnız gençler şimdi oynadım mause kontrolü çok süper yani normalde istediğin yere atamazsın pası ama mause olunca öyle bir pas atılıyor ki anlatamam

(09-11-2012 04:44 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Yalnız gençler şimdi oynadım mause kontrolü çok süper yani normalde istediğin yere atamazsın pası ama mause olunca öyle bir pas atılıyor ki anlatamam 
Arkadaşlar mouse ayarı değişmiyor demişti, öyle sanırım ?
(09-11-2012 04:48 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-11-2012 04:44 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Yalnız gençler şimdi oynadım mause kontrolü çok süper yani normalde istediğin yere atamazsın pası ama mause olunca öyle bir pas atılıyor ki anlatamam 
Arkadaşlar mouse ayarı değişmiyor demişti, öyle sanırım ?
Evet değişmiyor ama klavye ayarlarıda var yani istersen mause+klavye istersen sadece klavye. Birde fifa 12'nin settings dosyasını atınca kontroller fifa 12de yaptığın ayarlar gibi oluyor.
Nedense her zaman torenten indirdiğim zaman key üyelik istiyor zafercim

pes 12 de istedi fifa 12 dede

istersen ss bile yollarım onılne oynanıyor

(09-11-2012 04:52 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Nedense her zaman torenten indirdiğim zaman key üyelik istiyor zafercim 
La şaka mısın sen cenk ? üyelik sitediği için korsan zaten. O keyi üyeliği halledince orijinal olacak o oyun. Eyvah eyvah. torrent-oyundan bf3 indirip multi oynayacak adam.
La tamam 2 dk geyik geçtik bizde biliyoz

zafer sakin ol