Aynen zaferin dediği gibi önce fifa 13ü bir siteden indirdim originsiz açmadı oyunu sonra originden indiriyorum şimdi

ayrıca orjinal olması için tam sürüm oyunlarda Serial Key yani cd key falan filan gerekli bunları yapmadığınız sürece orjinal olmaz crackle falan orjinal olmaz oyunlar

(09-11-2012 03:37 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Zafer çok biliyo beyler zafer pes 12 yi 11 torennten indirdim vede orjinal olarak şöle diyim yani gidip cd'den pes 12 alsan mesela veri paketi vardır yüklemez hata verir neden çünkü orjinal deil ama torentten indiriyosun orjinal indiriyosun hiç bi hata vermedende oynuyorum ve kullanıyorum bir çok insan torent kullanıyo
alış buna sadece bize yapıyor. moderatorlere boyle yapmıyor. Onlar yetkili bizden ya ona gore sevıye ayarlıyorda boyle devam ettımı bende bırılerını bır koseye bırılerını bır koseye yazacagım gerekırse bugun ıcınde paylasırımda.
(09-11-2012 03:49 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Aynen zaferin dediği gibi önce fifa 13ü bir siteden indirdim originsiz açmadı oyunu sonra originden indiriyorum şimdi
ayrıca orjinal olması için tam sürüm oyunlarda Serial Key yani cd key falan filan gerekli bunları yapmadığınız sürece orjinal olmaz crackle falan orjinal olmaz oyunlar 
Dediğim gibi. FIFA 12 ve FIFA 13 (11den emin değilim denemedim) ORIGIN olmadan oynanmaz. "KORSAN" bile olsa Origin gerekli oynamak için. EA Konami mi

Oyunlarına sahip çıkıyor EA.
en son fifa 2005 i oynamıştım ah o celtic i aldığımız dönemler