Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OVC nin anlamı nedir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ovc ne demek arkadaslar bugunlerde sıkca duyuyorumda.
Overclock, işlemci-Ekran kartının performansını artırmak için yapılır özetle.
tmm da ovc ler neden ban yicek o zaman onu anlamadım ? warrock a zararı nedir ki onu cozemedim
OVC yapınca daha hızlı ates edersin daha hızlı kosar daha hızlı sarjör degisir daha erken dogarsın.
Bu şuçmu simdi çok yanlış bişey eskide herkes pc böyle olmasını istiyordu şimdi istemiyçekmi.
Al bide burdan yak.
Nexon anlamış değilim daha.Ss.gif
(09-01-2012 08:20 PM)Fight4Freedom Yazılan: [ -> ]tmm da ovc ler neden ban yicek o zaman onu anlamadım ? warrock a zararı nedir ki onu cozemedim

BOISdan yapılanı zarar vermez. programla yapılan illegal'ler var oyun için. HER ŞEYİ daha hızlı yaparsın. Araçda bile daha hızlı her şey. O derece.
(09-01-2012 08:28 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Bu şuçmu simdi çok yanlış bişey eskide herkes pc böyle olmasını istiyordu şimdi istemiyçekmi.
Al bide burdan yak.

Anlamakta güçlük çekiyorsunuz. BU PROGRAM ŞEYSİ. SADECE O PROGRAMLA YAPILAN OVCLERİ ALGILAR. PROGRAMLA YAPILMAMIŞ BIOS OVCSI, BILGISAYARIN OZELLIKLERI VS VS ŞEYLERİ ALGILAMAZ ZATEN OVC OLARAK...
Teşekkur ederim herkeze ögrenmis oldum sagolun..
(09-01-2012 08:28 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Bu şuçmu simdi çok yanlış bişey eskide herkes pc böyle olmasını istiyordu şimdi istemiyçekmi.
Al bide burdan yak.

İstemiyçek
Al bide burdan yak.

peki hızlı şarsor hızlı doğma hızlı ateş hacktete yok mu ?
Ovc diğerlerine üstünlük sağlanmana yardımcı olur yani hack le hiç bir farkı yoktur benim için.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler