(09-01-2012 11:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-01-2012 11:27 PM)♣♣Batuhan♣♣ Yazılan: [ -> ]Zafer bende tamamen bir birinden farklı iki tane bilgisayar var birisi şirket bilgisayarı bir taneside
oyun amaçlı diyebiliriz.Şirket bilgisayarı olan İntel Core 2 Duo 3.00 Ghz.Amd x8 cache 32 nm olan 3.60 Ghz oyuna girdiğim zaman neden senin belirttiğin şekilde programlıymış gibi oluyor açıklayabilirmisin ?
O olay zaten odur. Bilgisayarın özelliği ne kadar iyiyse o kadar avantaj sağlıyorsun warrock'ın saçma oyun motoru yüzünden. AMA. bunun programla yapılıp yapılmadığı önemli. Bilgisayarın sayesindeyse ban yemezsin. Programla yaparsan ban yersin.
Sen neden ban yemiyon o zaman kes

(09-01-2012 11:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-01-2012 11:27 PM)♣♣Batuhan♣♣ Yazılan: [ -> ]Zafer bende tamamen bir birinden farklı iki tane bilgisayar var birisi şirket bilgisayarı bir taneside
oyun amaçlı diyebiliriz.Şirket bilgisayarı olan İntel Core 2 Duo 3.00 Ghz.Amd x8 cache 32 nm olan 3.60 Ghz oyuna girdiğim zaman neden senin belirttiğin şekilde programlıymış gibi oluyor açıklayabilirmisin ?
O olay zaten odur. Bilgisayarın özelliği ne kadar iyiyse o kadar avantaj sağlıyorsun warrock'ın saçma oyun motoru yüzünden. AMA. bunun programla yapılıp yapılmadığı önemli. Bilgisayarın sayesindeyse ban yemezsin. Programla yaparsan ban yersin.
Zafer seni kutluyorum din kardeşim. Sonunda onca adamdan bir kişi doğru söyledi.
Tamam,bunu biostan yapsanda programla yapsanda fark etmiyor çünkü bir x8 sahibi olarak egomu tatmin etmek için her iki şekildede denedim ama kasa iyi soğutmadığı için az kalsın 5.00 civarlarında bi koku geldi az kalsın yakıyordum :)Zaten verilen programda(İşlemciyle birlikte yüklenen) zorunlu yüklenmesi lazım o program bilgisayarımda olduğu sürece tw vermeye utanıyorum ne yapacagım ?

AMD İşlemcilerin "oto ovc" tarzı kendi programları. Afedersin ama hiçbir halta yaramıyor.
Edit : OVC anlamında hiçbir halta yaramıyor
(09-01-2012 11:50 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (09-01-2012 11:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-01-2012 11:27 PM)♣♣Batuhan♣♣ Yazılan: [ -> ]Zafer bende tamamen bir birinden farklı iki tane bilgisayar var birisi şirket bilgisayarı bir taneside
Bana dediysen

ki öyle gözüküyor elimde olmayan bir sebepten ötürü ban yemek saçma olur

ne yapacağım ? Bilgisayarı camdan aşağı atayım yada warrock oynamayayım

Öyle deme zafer hızı arttırıyor hemde bayağı ^^
bende 3.6 da doğuyor ama çok fark olmuyor
ben mariende orta bombaya doğru giderken doğuyorlar.Bide Mapin yüklenme hızıyla falan filan alakalı ^^
İmzadaki Scirocco ya doyamayanlara HD çekebilirim

(09-02-2012 12:01 AM)♣♣Batuhan♣♣ Yazılan: [ -> ]bende 3.6 da doğuyor ama çok fark olmuyor
ben mariende orta bombaya doğru giderken doğuyorlar.Bide Mapin yüklenme hızıyla falan filan alakalı ^^
Yok, işlemcinin HER TÜRLÜ özelliği etkiler. Sadece "hızı" değil. Ram alıp "MHZ" olayının ne işe yaradığını bilmeyeni var.
(09-01-2012 11:50 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (09-01-2012 11:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-01-2012 11:27 PM)♣♣Batuhan♣♣ Yazılan: [ -> ]Zafer bende tamamen bir birinden farklı iki tane bilgisayar var birisi şirket bilgisayarı bir taneside
Semih, İlk el 3.4 GHZ işlemciyle zor doğuyorum. OVC olduğumu mu iddia ediceksin

Zafer internet 1 mbit ise olabilir ^^