Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OVC nin anlamı nedir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hackde oc olursa tamam ama pc özelliklerine baglı olursa saçmaTongue
Böylemi can
(09-01-2012 09:17 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]hackde oc olursa tamam ama pc özelliklerine baglı olursa saçmaTongue
Böylemi can

Hackde diye bir şey yok yok. BIOSdan yapılır , oyuna etki etmez. Geneldir.
Ya da programla yaparlar. OYUNDA ERKEN DOĞUP HIZLI KOŞMAK VS VS İÇİN
programla yaptın mı ban yersin. Pc İ7 diye ban yenmez.
Ya nexon isterse bu hack olayını bitirir.
Ama ben hack söverken sen niye ban yemiyon dedim adam ben vip hack kullanıyom bunlar warrockla anlaşmalı ban yemem diyo.
Zaten belli oluyor warrock hergün players kaybediyor.
İlk kayıbıda herkesin lvl düşmesi.
Sonra ne yaptıysada pre verdi dinar verdi tüm charlara ama geri dönen olmadı.
Bir dahada olucağını sanmıyorum.
Milletin canına tak etmiş Beklenmeyen kişiler bile hack kullanıyor.YALANMI.
BENCE OYUN ÖZELLEŞTİRİLMELİ.
(09-01-2012 09:28 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Ya nexon isterse bu hack olayını bitirir.
Ama ben hack söverken sen niye ban yemiyon dedim adam ben vip hack kullanıyom bunlar warrockla anlaşmalı ban yemem diyo.
Zaten belli oluyor warrock hergün players kaybediyor.
İlk kayıbıda herkesin lvl düşmesi.
Sonra ne yaptıysada pre verdi dinar verdi tüm charlara ama geri dönen olmadı.
Bir dahada olucağını sanmıyorum.
Milletin canına tak etmiş Beklenmeyen kişiler bile hack kullanıyor.YALANMI.
BENCE OYUN ÖZELLEŞTİRİLMELİ.

Seni yemiş yemiş yemiş yemiş yemiş yemiş o adam.
Power = VIP Hack
2 charım ban yedi power'dan. Power'dan ban yiyen 20-30 kişi tanıdığım var. Yok öyle bir şey. Paralı hack ban yemez olsaydı. Premium aldığımız paraya hack alırdık.
Bu hızlıymış yahu. Bizim buradaki kadın söylüyor, sonra 1-2dk kadın söylemiyor. İşini bilmiyor demekki Big Grin

Bu kadın daha güzel söylüyormuş Sad :| Ss.gif
(09-01-2012 10:28 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bu hızlıymış yahu. Bizim buradaki kadın söylüyor, sonra 1-2dk kadın söylemiyor. İşini bilmiyor demekki Big Grin

Bu kadın daha güzel söylüyormuş Sad :| Ss.gif

BİR DAKİKA ?! Hepsi AYNI SESİ kullanmıyor muydu LAN ?!?!!?!?
Big Grin Big GrinBig Grin Hepsi aynı ses
Zafer bende tamamen bir birinden farklı iki tane bilgisayar var birisi şirket bilgisayarı bir taneside
oyun amaçlı diyebiliriz.Şirket bilgisayarı olan İntel Core 2 Duo 3.00 Ghz.Amd x8 cache 32 nm olan 3.60 Ghz oyuna girdiğim zaman neden senin belirttiğin şekilde programlıymış gibi oluyor açıklayabilirmisin ?
(09-01-2012 11:27 PM)♣♣Batuhan♣♣ Yazılan: [ -> ]Zafer bende tamamen bir birinden farklı iki tane bilgisayar var birisi şirket bilgisayarı bir taneside
oyun amaçlı diyebiliriz.Şirket bilgisayarı olan İntel Core 2 Duo 3.00 Ghz.Amd x8 cache 32 nm olan 3.60 Ghz oyuna girdiğim zaman neden senin belirttiğin şekilde programlıymış gibi oluyor açıklayabilirmisin ?

O olay zaten odur. Bilgisayarın özelliği ne kadar iyiyse o kadar avantaj sağlıyorsun warrock'ın saçma oyun motoru yüzünden. AMA. bunun programla yapılıp yapılmadığı önemli. Bilgisayarın sayesindeyse ban yemezsin. Programla yaparsan ban yersin.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler