Turgay Emek ; Dünya görüşü , spor müzik film vs. zevklerimin benzer olmasında dolayı.Zamanında herkes ağzı salyalı Warrock oynarken forumlara vaktini ayırıp emek vermesi.Dünya'yı , bilimi takip eden efendi biri olması.
Comrade ; Ara sıra Fener Trollüğü yapsada görüşlerini severim.Siyasi ve gündemle ilgili yorumlarının %99'a katılırım.Ek olarak marjinaldir.
TRmilitary ; Dünya - siyasi görüşü , askerlerimizi kaybettiğimizde hakedenlere korkusuzca giydirmesi ( Kesinlikle bordo klavyeli değildir ) , forumda bütüngün elinde kolayla Warrock oynuyan bazı bebelere gereken ayarları vermesi.Ek olarak galatasaraylı olması
Trshigekazu ( Can ) ; Warrock oyuncu profilinin %95'inden kültürlü olması , forumlarda emek harcaması , oyunda iyi arkadaşım olması , saygılı ve efendi birisi olması.
Cinematique ; bu mvp kurusu hakkında fazla şey yazmama gerek yok
Buri ; sevmeyen çok kişi olmasına rağmen kemalist kimliğinden , yorumlarından dolayı severim
Edit birkaç ekleme daha yapıyım
0n3touch - Soner ; Warrock ortamında ev sevdiğim kişilerden birisidir TS'de beraberiz hala , oda zamanında forumlara baya emek verdi
Mete Han ; Forumda müzikten anlıyan nadir kişilerden birisi
Kurosowa ; Müzikden anlıyor yaşı büyük olmasada gördüğüm kadarıyla mantıklı yorumları var.
Cinematique ( Ugur Abi ): Ben bu adama tapıyorum ya
LuckyLuck: Eskilerden bir abi ama baya saygı duyarım
Trshigekazu : Can abiyle baya samimiligim var hatta aynı clanda bile olduk bu 3 kisiden sonrası yalan benim icin.
Trshigekazu ( Can ) ; Warrock oyuncu profilinin %95'inden kültürlü olması , forumlarda emek harcaması , oyunda iyi arkadaşım olması , saygılı ve efendi birisi olması.
Cinematique ; bu mvp kurusu hakkında fazla şey yazmama gerek yok
TRMilitary; 3 senedir tanışıklığım vardır, sözünün eri bi adamdır.
Cinematique; Sohbeti hoş, raad raad konuşabileceğiniz bi adam.
---
Audaz sen şu DH'deki csb hikaye yazarımısın birader ?
trshigekazu : Can abiyi çok eskiden tanırım, hoşsohbet

Alican Balık : Balık çok faydalı
Uğur Gür : NFSW'deki hacki anlattı ♥
Burak Kandöker : Bu zamanda APBci bulmak bayağı zor
xCamp3rush : Serkan'ın sesine kurban

Can Doğan : çok değişik biridir kendisi
Sinan Yüksel : Crazy Frog Bros candır ♥
Boğaçhan F. : Eski hacker

Bu arada : Hala bekliyorum, yalakalardan biri dürüstçe çıkıp "trshigekazu : sırf admin olduğu için" yazıcak diye

Mete Han : En iyi günümde de kötü günümde de daima yanımda olan biri olduğu için.
Alican Balık : Her daim bana destek verip benimle konuşup sohbet ettiği için.
Sinan Yüksel: Forumda ciddi anlamda samimi olduğum her ne kadar m24 de berbat olsa da canı gönülden sevdiğim biri.
Cinematique: Her ne kadar o benim kendisine soğuk davrandığımı düşünse de aslında gerçekten değer verdiğim nadir insanlardandır. Hep sevdim, hep seveceğim.
Eray: Bana gerçekten her zaman yardımcı olmaya çalışan ve destek olan biri ayrıca espri anlayışına bayılıyorum.
Zafer Ulaş : Kısa zamanda gerçekten değerli bir arkadaş olduğu için.
Audaz : Gerçekten yetenekli bir War Rock oyuncusu, ayrıca oyun içinde terbiyeli ve nerede duracağını nerede hareket edip gerekeni yapacağını bilen biri.
Batuhan İ: Kardeşim gibi davrandığım, sadık bir kişi. Çok nadir insan üstünden uzun zaman geçse de hala ilk günkü gibi davranır birisine.
Oguz Tkknt: Çirkin ilişkimiz beni her zaman etkiledi ve geceleri onu düşünmeden edemiyorum

kendisi candır, kandır
Unuttuğum kişiler olabilir, bir çok kişi ile konuştum sohbet ettim ve varlıkları benim için çok değerli ancak ; zihnimde ve kalbimde yer eden isimler burada yazdıklarım. Dediğim gibi herkesi çok seviyorum.

(08-19-2012 09:49 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]bura warrocktr bu ne alaka 
(08-21-2012 02:25 AM)Comradeliness Yazılan: [ -> ]TRMilitary; 3 senedir tanışıklığım vardır, sözünün eri bi adamdır.
Cinematique; Sohbeti hoş, raad raad konuşabileceğiniz bi adam.
---
Audaz sen şu DH'deki csb hikaye yazarımısın birader ?
Harbiden, örnek hikaye koyuyorum beyler bekleyin.
Konu: 92'li sandığım kız 95'li çıktı! Konuyu açan: *Çakal*
@1 Kızla baya yakınlaşmıştık 2 yaş fark neysede 5 yaş fazla değilmi sizcede ?
@Audaz 95-92=3 değilmi lan ?
@3 Adam 90'lı olduğunu anlatmak istemiş.
Umarım sen değilsindir

Link:
http://forum.donanimhaber.com/m_64793507...m#64809610
Saygı değil de sevgi olarak sıralamak isterim.
DewiLMatraK.*.: Kendisi sevdiğim çok değerli birisidir.onunla oynarken hep kahkaha atmışımdır
Zafer Ulaş : bana her konuda yardım etmiş çok sevdiğim bir arkadaşım arkadaş listemde ilk sıralardadır. candır can
Cinematique: Uğur bu forumun en sevilen ve bir o kadar da bizi güldüren sözleri yüzünden nefret edilen arkadaştır onu zaten konusu ile daha iyi tanırsınız onsuz forum eksik kalır diyebilirim
Mete Han : gerçekten çok samimiyiz forumdaki arkadaşlarımın ilk sıralarında diyebilirim.
Boğaçhan F. : md500 Ustadı ve sende ilk sıralar dasın dostum
Alıntı:Buri ; sevmeyen çok kişi olmasına rağmen kemalist kimliğinden , yorumlarından dolayı severim
unutmuş olabilirim k.bakmayın ama sizleride eviyorum