(08-21-2012 09:23 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Saygı değil de sevgi olarak sıralamak isterim.
DewiLMatraK.*.: Kendisi sevdiğim çok değerli birisidir.onunla oynarken hep kahkaha atmışımdır
Zafer Ulaş : bana her konuda yardım etmiş çok sevdiğim bir arkadaşım arkadaş listemde ilk sıralardadır. candır can
Cinematique: Uğur bu forumun en sevilen ve bir o kadar da bizi güldüren sözleri yüzünden nefret edilen arkadaştır onu zaten konusu ile daha iyi tanırsınız onsuz forum eksik kalır diyebilirim
Mete Han : gerçekten çok samimiyiz forumdaki arkadaşlarımın ilk sıralarında diyebilirim.
Boğaçhan F. : md500 Ustadı ve sende ilk sıralar dasın dostum
Alıntı:Buri ; sevmeyen çok kişi olmasına rağmen kemalist kimliğinden , yorumlarından dolayı severim
unutmuş olabilirim k.bakmayın ama sizleride eviyorum
Kaan Topal: Yorum yok. Adam king. O olmasa foruma dönmezdim hani...
Batuhan Merci : her ne kadar beni kızlar için satmış olsada,-800 küsür rep vermiş olsada sevdiğim panpamdır kendisi. Kalın kaşlı Garfield ım benim asdasdas
Alican Balık : gıcık da olsam seviyorum lan bu herifi. Bu olmasa balık yapcak (geyik değilmiydi la o ) adam yok piyasada
Metin Kandemir : Admin olunca bizi unuttu Ama iyi panpandır.
Trshigekazu : Bu adamla samimiyetimi milattan önce.... Şaka la şaka Can ım bu forumda sevdiğim ve güvendiğim sayılı insanlardandır. Her ne kadar kd delisi olup beni kızdırsada iyi çocuh lan. Sözde yanıma gelcekti ARABASIYLA ama yalan oldu o iş niyeyse...
Ruvale : Ulan sen varyaaaa !! Hasancık cık cık cık elma dersem dışarı çık Şakası bi yana adam kayıplarda Özletti kendisini. Geri döğnnn hasağunnnnn
Cinematique : La bu adam. Bunu yazmıyorum bıraktı gitti bizi
SinanYksl : Forumun bel kemiği. Seviyorum bu adamı. Deli-sapık kişilik. Bu olmasa forumda işler yürümez çöker la vallahi çöker. Adam forumun espri tomurcuğu. Adamdır adam. Sigarası,alkolü,kumarı yok ama incisi var... Yakında kurtulmaması dileğiyle. Seviyoruz seni filan hadi git yat uyu
(08-21-2012 09:23 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Saygı değil de sevgi olarak sıralamak isterim.
DewiLMatraK.*.: Kendisi sevdiğim çok değerli birisidir.onunla oynarken hep kahkaha atmışımdır
Zafer Ulaş : bana her konuda yardım etmiş çok sevdiğim bir arkadaşım arkadaş listemde ilk sıralardadır. candır can
Cinematique: Uğur bu forumun en sevilen ve bir o kadar da bizi güldüren sözleri yüzünden nefret edilen arkadaştır onu zaten konusu ile daha iyi tanırsınız onsuz forum eksik kalır diyebilirim
Mete Han : gerçekten çok samimiyiz forumdaki arkadaşlarımın ilk sıralarında diyebilirim.
Boğaçhan F. : md500 Ustadı ve sende ilk sıralar dasın dostum
Alıntı:Buri ; sevmeyen çok kişi olmasına rağmen kemalist kimliğinden , yorumlarından dolayı severim
unutmuş olabilirim k.bakmayın ama sizleride eviyorum
Ne sıraymış arkadaş herkes ilk sırada
ilk sırada olmayanları koymadım pampa + olarak 3 kişiyi koydum
(08-21-2012 09:51 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kaan Topal: Yorum yok. Adam king. O olmasa foruma dönmezdim hani...
Batuhan Merci : her ne kadar beni kızlar için satmış olsada,-800 küsür rep vermiş olsada sevdiğim panpamdır kendisi. Kalın kaşlı Garfield ım benim asdasdas
Alican Balık : gıcık da olsam seviyorum lan bu herifi. Bu olmasa balık yapcak (geyik değilmiydi la o ) adam yok piyasada
Metin Kandemir : Admin olunca bizi unuttu Ama iyi panpandır.
Trshigekazu : Bu adamla samimiyetimi milattan önce.... Şaka la şaka Can ım bu forumda sevdiğim ve güvendiğim sayılı insanlardandır. Her ne kadar kd delisi olup beni kızdırsada iyi çocuh lan. Sözde yanıma gelcekti ARABASIYLA ama yalan oldu o iş niyeyse...
Ruvale : Ulan sen varyaaaa !! Hasancık cık cık cık elma dersem dışarı çık Şakası bi yana adam kayıplarda Özletti kendisini. Geri döğnnn hasağunnnnn
Cinematique : La bu adam. Bunu yazmıyorum bıraktı gitti bizi
SinanYksl : Forumun bel kemiği. Seviyorum bu adamı. Deli-sapık kişilik. Bu olmasa forumda işler yürümez çöker la vallahi çöker. Adam forumun espri tomurcuğu. Adamdır adam. Sigarası,alkolü,kumarı yok ama incisi var... Yakında kurtulmaması dileğiyle. Seviyoruz seni filan hadi git yat uyu
Egoist LvL :
Edit : gülücüklerden birini sildim mesaj gönderilmiyordu.
Alican Balık : Balık ne kadar ters çıksada veya öyle algılasamda severim kendisini hem haftada 2 kez balık öneriyor doktorlar
trshigekazu : Heryönüyle iyidir insanlığı hatsafha zaten adminliğiyle ilgili değil admin olmasının öncesinden çok aksiyona girmiştik apache falan neyse
Yusuf B. : Klan üyemdir ve candır
riskx : Toprağım olmakla beraber sağlam kişiliği vardır
Mehmet Y. : Ne kadar bağırıp çağırdığım bir tip olsada severim kendisini
Mete Han : Bu forumda aktifliğimi gösterdiğimde ilk beni sıcak karşılayan ve zamanında iyi oyunlar çevirdiğimiz kişidir severim kendisini bir çok yönde bana yardımı dokundu burdan teşekkürler
Zafer Ulaş : Bildiğimiz zafer işte ne bekliyorsun
Unuttuğum kişiler olabilir, bir çok kişi ile konuştum sohbet ettim ve varlıkları benim için çok değerli ancak ; zihnimde ve kalbimde yer eden isimler burada yazdıklarım. Dediğim gibi herkesi çok seviyorum.
Alican Balık : Balık ne kadar ters çıksada veya öyle algılasamda severim kendisini hem haftada 2 kez balık öneriyor doktorlar
trshigekazu : Heryönüyle iyidir insanlığı hatsafha zaten adminliğiyle ilgili değil admin olmasının öncesinden çok aksiyona girmiştik apache falan neyse
Mete Han : Bu forumda aktifliğimi gösterdiğimde ilk beni sıcak karşılayan ve zamanında iyi oyunlar çevirdiğimiz kişidir severim kendisini bir çok yönde bana yardımı dokundu burdan teşekkürler
Unuttuğum kişiler olabilir, bir çok kişi ile konuştum sohbet ettim ve varlıkları benim için çok değerli ancak ; zihnimde ve kalbimde yer eden isimler burada yazdıklarım. Dediğim gibi herkesi çok seviyorum.
insan unuttuklarım yazısını kendi yazar
üşengeçlik böyle birşey hem yazısı güzeldi alıyım dedim yani
Sinan : her turlu muhabbet kurup saatlerce konusabilecegim sayili adamlardan.
Cinematique:ugur her ne kadar benim ona karsi tavrimin degismis oldugunu soylese de adam gibi adam dedigim nadir insanlardan.
Balik: balik iyidir iyi arada bi sacmalamalari olsada (:
Ruvale; sinan gibi hasan da bu forumun emektarlarindandir kendisi adam gibi adamdir.
Serkan Ersoy: " sen askerde cok dayak yersin ha !" demesi kopariyo beni. İyi ki tanismisim serkan abi(reyiz)'yi (:
Arrivederci: bilal abi den dunyada baska bi tane yok D: her ne kadar rpg ci adamin mmorpg de de gormek mumkun
ErayG: Eray candir adamin hasidir
Tolga Cevik: CEO olmaya calismaya calisan bi eleman sizce ne kadar iyi olabilir (: saka bi yana tolga adam gibi adamdir.
Kandoker : buragin bi sesini duymak nasip olmadi para toplayip mic. alalim beyler
dj bozuntusu seni (:
Mete Han : adamin hasidir selam sabah vermeden metin gel zombi yapalim diyen adamdan ne beklenir (:
not : zaten bu adamlarda olmasa su an icin bu forum cekilmez hale gelir (:
Taty(Mehmet abi) : Hele gurban sesin çıkmıyor bi' ses ver. Çok severim kendisini özelliklede paylaştığı müzikleri
Sinanyksl :
ahuahuahauhuahuhuhauh swfci dost. adamsın. sinanın geleceğini yayınlıyorum beyler bakın aynen böyle olcak 1-2 sene sonra.
Alican : iyi bir dost. nfsde beni hiç yalnız bırakmıyor.
Ha bi de taaaa eskiden by_systemm vardı. sadık. onunlada konuşurdum. onunda sesi soluğu çıkmıyor.
(08-21-2012 02:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]trshigekazu : Can abiyi çok eskiden tanırım, hoşsohbet
Alican Balık : Balık çok faydalı
Uğur Gür : NFSW'deki hacki anlattı ♥
Burak Kandöker : Bu zamanda APBci bulmak bayağı zor
xCamp3rush : Serkan'ın sesine kurban
Can Doğan : çok değişik biridir kendisi
Sinan Yüksel : Crazy Frog Bros candır ♥
Boğaçhan F. : Eski hacker
Bu arada : Hala bekliyorum, yalakalardan biri dürüstçe çıkıp "trshigekazu : sırf admin olduğu için" yazıcak diye
Memlekette olduğum için fazla ilgilenemiyorum forumla oyunla birisi yeni ne geldi neler oldu açıklarmı kIsaca.Bu arada zafer o kadar oyunda yardım ettim sadece hackı yazmıssın