Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumda en çok saygı duyduğunuz üyeler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-21-2012 12:55 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]
(08-21-2012 02:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]trshigekazu : Can abiyi çok eskiden tanırım, hoşsohbet Big Grin
Alican Balık : Balık çok faydalı
Uğur Gür : NFSW'deki hacki anlattı ♥
Burak Kandöker : Bu zamanda APBci bulmak bayağı zor
xCamp3rush : Serkan'ın sesine kurban Big GrinBig Grin
Can Doğan : çok değişik biridir kendisi
Sinan Yüksel : Crazy Frog Bros candır ♥
Boğaçhan F. : Eski hacker Big Grin

Bu arada : Hala bekliyorum, yalakalardan biri dürüstçe çıkıp "trshigekazu : sırf admin olduğu için" yazıcak diye Big GrinBig GrinBig Grin

Memlekette olduğum için fazla ilgilenemiyorum forumla oyunla birisi yeni ne geldi neler oldu açıklarmı kIsaca.Bu arada zafer o kadar oyunda yardım ettim sadece hackı yazmıssın Big Grin

Tabii kardeş DOST

Burak Kandöker

KaanTopal - Bugüne kadar yaptığı işlerde hiçbir zaman ön planda olma ve ünlü olma çabası olmayan bir insan.Kimseye yukarıdan bakmayan birisi.

CrusherTR - Aynı görüşlere sahibiz.

Turgay Emek - Dumble kullanma konusundaki güzel önerileri çok işime yaradı =D Çalışkan bir insan.

Trshigekazu - İşini severek yaptığı için takdir ediyorum.Kendisine karşı yapılan bazı haksızlıklara rağmen kimseyi kırdığını görmedim.Dost canlısı,saatlerce sohbet edilebilecek bir insan.

Metin Kandemir - Sesi güzel =D ,Görevdeyken karşısındaki kim olursa olsun davranışı hep aynıdır.Hata yapan kim olursa olsun yapacağı hareket aynıdır.

Oguz Tkknt - Yardım sever,iyi bir insanda olması gereken bütün özelliklere sahip.

Tolga Çevik - TS'nin gülü.

Cinematique - Bağlı olduğu şeyleri sonuna kadar savunur ve sonunun ne olacağına bakmadan korur.

arrivederci - Geç tanıştığım fakat tanıştığımızdan bu yana insanlara karşı en ufak bir kötülüğünün dokunduğunu görmediğim bir insan.

Serkan Ersoy - Ağzından tek bir kötü söz çıkmadan karşısındaki tartıştığı kişiyi sakin konuşmasıyla hayattan soğutabilir.

Daha çok yazılacak kişi var fakat zamanım yok,insanlara karşı zararı olmayan büyüklerine saygı küçüklerine sevgi gösteren ve kalbi temiz olan herkese saygı duyuyorum.
(08-21-2012 12:43 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Taty(Mehmet abi) : Hele gurban sesin çıkmıyor bi' ses ver. Çok severim kendisini özelliklede paylaştığı müzikleri
Sinanyksl :
ahuahuahauhuahuhuhauh swfci dost. adamsın. sinanın geleceğini yayınlıyorum beyler bakın aynen böyle olcak 1-2 sene sonra.

Alican : iyi bir dost. nfsde beni hiç yalnız bırakmıyor.

Ha bi de taaaa eskiden by_systemm vardı. sadık. onunlada konuşurdum. onunda sesi soluğu çıkmıyor.

vantaçsoner : soneride severim. bayadır görüşemiyoruz.

asdasdasdasdasdasd Big GrinBig Grin yeter -_- olmicam ben böyle Sad

2 ay sonra spora başlıyorum 2 yıl sonra böyle olcam

[Resim: 306646_419084818143832_500246363_n.jpg]
(08-21-2012 10:54 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Metin Kandemir : Herşeyiyle candır 'kan' dır

xCamp3rush : Serkan'ın sesine kurban

Can Doğan : Değişik insan :/

Sinan Yüksel : Davranışları

Alican Balık : Balık ne kadar ters çıksada veya öyle algılasamda severim kendisini Smile hem haftada 2 kez balık öneriyor doktorlar Smile

trshigekazu : Heryönüyle iyidir insanlığı hatsafha zaten adminliğiyle ilgili değil admin olmasının öncesinden çok aksiyona girmiştik apache falan neyse Smile

Yusuf B. : Klan üyemdir ve candır Smile

riskx : Toprağım olmakla beraber sağlam kişiliği vardır

Mehmet Y. : Ne kadar bağırıp çağırdığım bir tip olsada severim kendisini Smile

Mete Han : Bu forumda aktifliğimi gösterdiğimde ilk beni sıcak karşılayan ve zamanında iyi oyunlar çevirdiğimiz kişidir severim kendisini bir çok yönde bana yardımı dokundu burdan teşekkürler Smile

Zafer Ulaş : Bildiğimiz zafer işte ne bekliyorsun Big Grin

Unuttuğum kişiler olabilir, bir çok kişi ile konuştum sohbet ettim ve varlıkları benim için çok değerli ancak ; zihnimde ve kalbimde yer eden isimler burada yazdıklarım. Dediğim gibi herkesi çok seviyorum.

Ben Değişik miyim lan ? O
(08-21-2012 04:38 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]
(08-21-2012 10:54 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Metin Kandemir : Herşeyiyle candır 'kan' dır

Alican Balık : Balık ne kadar ters çıksada veya öyle algılasamda severim kendisini Smile hem haftada 2 kez balık öneriyor doktorlar Smile

trshigekazu : Heryönüyle iyidir insanlığı hatsafha zaten adminliğiyle ilgili değil admin olmasının öncesinden çok aksiyona girmiştik apache falan neyse Smile

Mete Han : Bu forumda aktifliğimi gösterdiğimde ilk beni sıcak karşılayan ve zamanında iyi oyunlar çevirdiğimiz kişidir severim kendisini bir çok yönde bana yardımı dokundu burdan teşekkürler Smile

Unuttuğum kişiler olabilir, bir çok kişi ile konuştum sohbet ettim ve varlıkları benim için çok değerli ancak ; zihnimde ve kalbimde yer eden isimler burada yazdıklarım. Dediğim gibi herkesi çok seviyorum.

Sen ne dedin la değişik Big Grin
(08-21-2012 05:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-21-2012 04:38 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]

Sen ne dedin la değişik Big Grin

Senin suyun kaynadı .! MineCraftta banladım seni .?!
Bende buraya yazmak isterdimde cok sevdigim, saydigim kisi var.

Birebir gorustuklerim daha ayri benim icin.

Sinan, Serkan, Alper, Bilal, Tolga, Manasiz Murat, Hollandali Kaan, Burak ve Metin bu isimlerin basinda yer aliyor. Cok yakin oldugumuz icin Sinan'in yeri ayridir bende Smile
(08-21-2012 07:30 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bende buraya yazmak isterdimde cok sevdigim, saydigim kisi var.

Birebir gorustuklerim daha ayri benim icin.

Sinan, Serkan, Alper, Bilal, Tolga, Manasiz Murat, Hollandali Kaan, Burak ve Metin bu isimlerin basinda yer aliyor. Cok yakin oldugumuz icin Sinan'in yeri ayridir bende Smile

Çok duygulandım Sad
Cinematique ,Mete Han,Audaz ,BatuhanMERCİ,Sinan Yüksel ve harun abi beyfendi
Raikko,Volkan,Can Doğan,CHUCK Bartowski,h4lukg,Akif Reyizz
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler