Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClup etkinlik-4
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar,
Uzun aradan sonra etkinliklere tam gaz devam ediyoruz. Etkinliklerle forum üyelerini mutlu etmişizki etkinliğin olmadığı günlerde birden fazla mesaj alarak, bir sonraki etkinliğin ne zaman olacağını soran arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi fırlatıyoruz.
İlk önce yarışmanın yeni kurallarından bahsetmek istiyorum:
Etkinlik içerisinde yapılan yorumlar bir başkasının cevabını ve fikirlerini engellediği için CEVAPLARINIZI ÖZEL MESAJ YOLU İLE BANA İLETECEKSİNİZ.
Cevaplarını özel mesaj ile iletmeyen kişiler diskanifiye olacak ve ramazan boyunca hiç bir etkinliğe katılamamakla beraber -25 rep puanı kazanacaktır.
Konu içerisinde, bana özel mesajınızı attıktan sonra "cevap yolladım" diye yazarsanız hem kendi açımdan daha rahat olacak, hem de konu etkinlik son buluncaya kadar güncel kalacaktır.

Uzun aradan sonra tekrar başlayan etkinliğimize kolay bir yarışma ile başlatıyoruz.

Warrock oyununda çok işimize yarayan fakat oyun ekibi tarafından kaldırılan özellik hangisidir?

Sorumuz basit ve fazla düşünülmemesi gereken bir sorudur Smile
İnternette arayıp ama bulamayacağınız bir soru türüdür.

Ödüller:
Bilen kişilere +3 puan ödülü,
İki farklı cevap gönderen kişilere +/-0 puan ödülü,
Konu içerisine cevap yazan kişilere -25 puan ödülü ve ay boyunca hiç bir etkinliğe katılamama hakkı tanınacaktır.

Kod:
S: Rep ödülleri neden düşük?
C: Çoklu etkinlik olacağı için ödülleri düşük tutup, ay sonucunda en yüksek ödülü toplayanı öne çıkartmak adına yapılan bir eylem.
S: Peş peşe ödül kazananın bir önceki ödülü silinecek mi?
C: Hayır, aksine bir önceki ödülünün üstüne yeni almış olduğu ödülü ekleyerek daha büyük bir rakama ulaşacak.
S: +25 puan topladıktan sonra ne olacak?
C: +25 puan topladıktan sonra yapılan etkinliklere yine katılabilmesi için onun için 2. ödül dağıtıcı devreye girecektir ve çoklu dağıtım olacaktır.

Sembolümüz olan yazıyı imzanıza yazmayı unutmayınız !!!
Kod:
[b][align=right][color=#800080]Sahura[/color][color=#C71585]Kadar[/color][color=#FF1493]Duranlar[/color][color=#FF69B4]Fan[/color][color=#DDA0DD]Clup[/color]
[/align][/b]

Etkinlik saat 19.00'da bitip, 19.05'te sonuçlar açıklanacaktır.
Yolladım gitti.
Bende yolladım.
Yolladım
Yollanıyor... %98. Yollama Tamamlandı.
Yolladım
Valla oyunun hiç bilmediğim özelliklerini öğrendim attığınız mesajlarla Big GrinBig Grin 1-2 tanesi gülme krizine soktu beni Big Grin
Sonuçlar için akşamı bekleyin cCc
Yolladım.
yolladım kargoda
Tahmin ettiğim kadarıyla işimize yarayıp kaldırılan tek bir özellik var.Onuda özel mesajla ilettim Alican'a.İpucu yazıcam ama bulursunuz yazmıyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler