Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClup etkinlik-4
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yolladıh
bende yolladım Smile
Bende yolladım Big Grin
Katılım için teşekkürler. Mesajları okurken güldürdükleri de oldu, düşündürdükleri de. Fakat popüleritesi yüksek olan yabancı bir forumda anket yaptıklarında sizden istediğim sorunun cevabı 1. olarak seçilmiştir.
Sorunun cevabı = Ayarlar kısmında "VURUŞ BELİRLEYİCİ" özelliğinin kaldırılması
Bu özelliği kısaca anlatmak gerekirse, Namlunun üzerine rakip takım geldiği zaman, namlu renk değiştiriyor ve 8 tane çubuk olduğu için orta çembere odaklanarak daha iyi nişan alabiliyorduk.

Fakat ne yazıkki hiç birinizin cevabı doğru değil Smile Sanırım kolay sandığım etkinlik çok zor geçmiş Smile

Kazananlar = Yeşil, Kaybedenler = Kırmızı, Diskalifiye = Mor renk ile gösterilecektir.
Chuck Bartowski
SteelReC
Star
Concort
Berkay Vural
kurusowa
İnanç
zeus30
EmpeRoR*
tarayan
xCamp3rush
infibow
Boğaçhan F.
bynicky1903
mogazzz
bisiklet215
sosteyecocugu
Fakat ben YÖK gibi şer... öhm öhm... seçici olmayıp, kimse tahmin edemediği için herkese katılım ödülü olarak +1 puan vereceğim. Şimdi attığınız mesajlara bir göz atalım Smile
Kod:
Chuck Bartowski = Öldükten sonra cesedin etrafı izleme özelliği kaldırıldı.
SteelReC = T-Bomb
Star = Medicin 7.slota koyduğu tuvalet kağıdı
Concort = AW50nin bacaktan bile vurduuğumuz zaman tek atması
Berkay Vural = Tabi ki de yumruk bugu :D
kurusowa = Bronze premium :(
İnanç = Desert Eagle'ın daha önce seri atış yapması :)
zeus30 = marien kırıktan bakmak
EmpeRoR* = cqc modunda öldugumuzde karakterlere gırdımızde é tusuyla ordan ıtemlere gecıleblıordu cok işe yarıordu mesala crosları kullanmak ıcn smdı cephanelıge gıtmemiz gerekiyor.
tarayan = cqc battle group urban ops (aı chanell)diye ayrılırken dass ass aı chanel diye ayrılması
xCamp3rush = eskiden premıum olmasa dahi oda içerisindeyken harita değişip otomatik başlamayı etkinleştirdiğimizde haritayı açabiliyoduk
infibow = Trainer mod (Antreman Modu)
Boğaçhan F. = oyundaki map değişimi f2p oyuncular tarafından yapılabilirken şimdi sadece premium üyeler tarafından değiştirilebilinir.
bynicky1903 = silah buğu...
mogazzz = flag
bisiklet215 = Bunny
sosteyecocugu = XM8
Uğur Gür = Oyunda manuel giriş yapıyorduk fakat yok siteden giriyoruz.
(07-30-2012 07:17 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Katılım için teşekkürler. Mesajları okurken güldürdükleri de oldu, düşündürdükleri de. Fakat popüleritesi yüksek olan yabancı bir forumda anket yaptıklarında sizden istediğim sorunun cevabı 1. olarak seçilmiştir.
Bu özelliği kısaca anlatmak gerekirse, Namlunun üzerine rakip takım geldiği zaman, namlu renk değiştiriyor ve 8 tane çubuk olduğu için orta çembere odaklanarak daha iyi nişan alabiliyorduk.

Fakat ne yazıkki hiç birinizin cevabı doğru değil Smile Sanırım kolay sandığım etkinlik çok zor geçmiş Smile

Kazananlar = Yeşil, Kaybedenler = Kırmızı, Diskalifiye = Mor renk ile gösterilecektir.
Chuck Bartowski
SteelReC
Star
Concort
Berkay Vural
kurusowa
İnanç
zeus30
EmpeRoR*
tarayan
xCamp3rush
infibow
Boğaçhan F.
bynicky1903
mogazzz
bisiklet215
sosteyecocugu
Fakat ben YÖK gibi şer... öhm öhm... seçici olmayıp, kimse tahmin edemediği için herkese katılım ödülü olarak +1 puan vereceğim. Şimdi attığınız mesajlara bir göz atalım Smile
Kod:
SteelReC = T-Bomb
EmpeRoR* = cqc modunda öldugumuzde karakterlere gırdımızde é tusuyla ordan ıtemlere gecıleblıordu cok işe yarıordu mesala crosları kullanmak ıcn smdı cephanelıge gıtmemiz gerekiyor.
tarayan = cqc battle group urban ops (aı chanell)diye ayrılırken dass ass aı chanel diye ayrılması
xCamp3rush = eskiden premıum olmasa dahi oda içerisindeyken harita değişip otomatik başlamayı etkinleştirdiğimizde haritayı açabiliyoduk
Boğaçhan F. = oyundaki map değişimi f2p oyuncular tarafından yapılabilirken şimdi sadece premium üyeler tarafından değiştirilebilinir.
mogazzz = flag
bisiklet215 = Bunny
sosteyecocugu = XM8

O +1 ödülü aldım ya... 69 repim 68 e düştü neden mi? sen daha önce bana +2 rep vermiştin şimdi +1 olarak değiştirince malum böyle oldu. Şuan salya sümük ağlıyorum.
Tuvalet kağıdı güldürdü Smile

@İnanç bana -26 vermişti ilk eventte
haha Big Grin ee eskiden bol keseden verirdik. Şimdi kurallara uygun şekilde ödül dağıtımı yapıyoruz Smile Belki ay sonunca +1 puan daha alıp, eski puanını geri kazanabilirsin Smile
Etkinliklerden ayrılmayın ve hayatınızda attığınız her özel mesajın cevabı sizi mutlu edecek şekilde geri dönmesi dileklerimle.
(07-30-2012 07:35 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]haha Big Grin ee eskiden bol keseden verirdik. Şimdi kurallara uygun şekilde ödül dağıtımı yapıyoruz Smile Belki ay sonunca +1 puan daha alıp, eski puanını geri kazanabilirsin Smile
Etkinliklerden ayrılmayın ve hayatınızda attığınız her özel mesajın cevabı sizi mutlu edecek şekilde geri dönmesi dileklerimle.

Şağha yaptım ki ben Big Grin çok ta fifi +1 rep Big Grin
(07-30-2012 07:33 PM)İnanç Yazılan: [ -> ]
(07-30-2012 07:17 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Katılım için teşekkürler. Mesajları okurken güldürdükleri de oldu, düşündürdükleri de. Fakat popüleritesi yüksek olan yabancı bir forumda anket yaptıklarında sizden istediğim sorunun cevabı 1. olarak seçilmiştir.

Chuck Bartowski
SteelReC
Star
Concort
Berkay Vural
kurusowa
İnanç
zeus30
EmpeRoR*
tarayan
xCamp3rush
infibow
Boğaçhan F.
bynicky1903
mogazzz
bisiklet215
sosteyecocugu
Kod:
SteelReC = T-Bomb
mogazzz = flag
bisiklet215 = Bunny
sosteyecocugu = XM8

O +1 ödülü aldım ya... 69 repim 68 e düştü neden mi? sen daha önce bana +2 rep vermiştin şimdi +1 olarak değiştirince malum böyle oldu. Şuan salya sümük ağlıyorum.

İstediğin Rep olsun Big Grin
(07-30-2012 07:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Tuvalet kağıdı güldürdü Smile

@İnanç bana -26 vermişti ilk eventte

Katılsaydın şimdi +'lar kısmında olacaktın Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler