07-30-2012, 07:44 PM
(07-30-2012 07:40 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Sağol abi(07-30-2012 07:33 PM)İnanç Yazılan: [ -> ](07-30-2012 07:17 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Katılım için teşekkürler. Mesajları okurken güldürdükleri de oldu, düşündürdükleri de. Fakat popüleritesi yüksek olan yabancı bir forumda anket yaptıklarında sizden istediğim sorunun cevabı 1. olarak seçilmiştir.
Sorunun cevabı = Ayarlar kısmında "VURUŞ BELİRLEYİCİ" özelliğinin kaldırılmasıBu özelliği kısaca anlatmak gerekirse, Namlunun üzerine rakip takım geldiği zaman, namlu renk değiştiriyor ve 8 tane çubuk olduğu için orta çembere odaklanarak daha iyi nişan alabiliyorduk.
Fakat ne yazıkki hiç birinizin cevabı doğru değilSanırım kolay sandığım etkinlik çok zor geçmiş
Kazananlar = Yeşil, Kaybedenler = Kırmızı, Diskalifiye = Mor renk ile gösterilecektir.Chuck BartowskiFakat ben YÖK gibi şer... öhm öhm... seçici olmayıp, kimse tahmin edemediği için herkese katılım ödülü olarak +1 puan vereceğim. Şimdi attığınız mesajlara bir göz atalım
SteelReC
Star
Concort
Berkay Vural
kurusowa
İnanç
zeus30
EmpeRoR*
tarayan
xCamp3rush
infibow
Boğaçhan F.
bynicky1903
mogazzz
bisiklet215
sosteyecocugu
Kod:
Chuck Bartowski = Öldükten sonra cesedin etrafı izleme özelliği kaldırıldı.
SteelReC = T-Bomb
Star = Medicin 7.slota koyduğu tuvalet kağıdı
Concort = AW50nin bacaktan bile vurduuğumuz zaman tek atması
Berkay Vural = Tabi ki de yumruk bugu :D
kurusowa = Bronze premium :(
İnanç = Desert Eagle'ın daha önce seri atış yapması :)
zeus30 = marien kırıktan bakmak
EmpeRoR* = cqc modunda öldugumuzde karakterlere gırdımızde é tusuyla ordan ıtemlere gecıleblıordu cok işe yarıordu mesala crosları kullanmak ıcn smdı cephanelıge gıtmemiz gerekiyor.
tarayan = cqc battle group urban ops (aı chanell)diye ayrılırken dass ass aı chanel diye ayrılması
xCamp3rush = eskiden premıum olmasa dahi oda içerisindeyken harita değişip otomatik başlamayı etkinleştirdiğimizde haritayı açabiliyoduk
infibow = Trainer mod (Antreman Modu)
Boğaçhan F. = oyundaki map değişimi f2p oyuncular tarafından yapılabilirken şimdi sadece premium üyeler tarafından değiştirilebilinir.
bynicky1903 = silah buğu...
mogazzz = flag
bisiklet215 = Bunny
sosteyecocugu = XM8
Uğur Gür = Oyunda manuel giriş yapıyorduk fakat yok siteden giriyoruz.
O +1 ödülü aldım ya... 69 repim 68 e düştü neden mi? sen daha önce bana +2 rep vermiştin şimdi +1 olarak değiştirince malum böyle oldu. Şuan salya sümük ağlıyorum.
İstediğin Rep olsun