Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kaç saat e yüklenir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
[Resim: 9xp43.png] Ss.gif
2 saat sürer bence
yükledikten sonra ss at bakalım nasılmıs korea bide ordaki shopun ss sini at
Üyelikk ? Smile))
tmm atarim kardeş Big Grin
Boşuna ugrasma kore sosyal güvenlik numarası istiyor Eger internetten bulup yaptıysan sosyal güvenlik numarasını calmıs oluyorsun ve sitede acıklıyor sosyal güvenlik numarası hırsızlıgı 3 yıl hapis veya 10 M Para cezası+++++Ben denedim 10 15 saatte doldu.

Yani tavsiyem Bosuna Ugrasma Zamanına Yazık olur.
(07-21-2012 05:22 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]Boşuna ugrasma kore sosyal güvenlik numarası istiyor Eger internetten bulup yaptıysan sosyal güvenlik numarasını calmıs oluyorsun ve sitede acıklıyor sosyal güvenlik numarası hırsızlıgı 3 yıl hapis veya 10 M Para cezası+++++Ben denedim 10 15 saatte doldu.

Doğru diyorsun ama millet dinlemiyor ki birisi mahkemelik olacak anca öyle duracaklar.
(07-21-2012 05:22 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]Boşuna ugrasma kore sosyal güvenlik numarası istiyor Eger internetten bulup yaptıysan sosyal güvenlik numarasını calmıs oluyorsun ve sitede acıklıyor sosyal güvenlik numarası hırsızlıgı 3 yıl hapis veya 10 M Para cezası+++++Ben denedim 10 15 saatte doldu.

adam ugrasmıs almıs hesap yoksa nasıl indirecek ve hiç birsey olmuyor rahat olun Smile
Cheat engine dosyası ne oluyor masaüstünde gördümde Smile
+ Oyunda ortam yok ne anladım o zaman hic oynama daha iyi Smile
(07-21-2012 05:33 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]

adam ugrasmıs almıs hesap yoksa nasıl indirecek ve hiç birsey olmuyor rahat olun Smile

kayıt onemli dğeil indirebilir ama USER ID alması için sosyal güvenlik numarası istiyor oyuna giriş yaptıgında Acılmıcak çünkü USER ID alması
gerekiyor sadece takma isim alabilirsin üye olurken ID almak için sos.güv.nu Girmek zorundasın ve o arkadas girmediğine Adım gibi eminim
kayıt işlemini bitirdim sanıyor ama bitmedi Daha.Eger gerçekten bu riski
göze alıyorsa --User ID için---siteye giriş yap E-mail adresin ile-Soldan GameStart'ı tıkla Ve adımları izle Karsına Sos.Güv.No İsticek ve onu Gir
Not:Sosyal Güvenlik numarsının sahibinin İsminide bilmen gerekiyor
Ama tabi sonradan mahkemelik olursun benden bukadar.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler