(07-21-2012 06:27 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]İyi ozaman Bir dene bakım sen sonradan sucum ne memur bey dersin 
100 den fazla char actım ve dagıttım bazılarını sattım ve bir coguda kapatıldı üzerine nerdeyse 2 sene gecti burda bosuna kolpa konusmuyorum

Size bişey diyeyim bu kore sorunu sadece warrock ta yok bütün oyunlarda var ve buna merak salmış herkez google de kore vatandaşlık no arıyor ve yapamayınca unutuyor bulanlar ss yi koysunlar görelim artık böle konu açılmasın zaman kaybı.....Ve size söliyim güvenlik no yu buldum ben deneyeceyim şimdi olursa ss yi atarım foruma

İlla WR Kore oynıcam diyosanız gidin warrock endonezya oynayın orda kimlik yok nerdeyse aynı seyler ordada koredeki gibi
(07-21-2012 06:42 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]İlla WR Kore oynıcam diyosanız gidin warrock endonezya oynayın orda kimlik yok nerdeyse aynı seyler ordada koredeki gibi
evet endonezya oynayın l85a1 dinarla forumda vardı yüklemesi üyelik alması tar21 gold felan var hem gamestart bölümü koreden birazdaha hızlı doluyor.
(07-21-2012 06:24 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]söyle diyim kore kimlik numarasıyle korede oynuyan yabancı sayısı türk serverinin yaklasık 40 katı filan bu yüzden hiç bir yaptırım yapamaz nexon ve bir coguda cash cekiyor
Ya zaten durduk yere sorun çıkmamaz ama olurda kore ülkesi oynana oyunlardan vergi alır(Özel Tüketim vergisi tarzı) adama vergi gelir adam ben oynamıyorum neden olur derse vay haline ... yedin yani. Mahkeme olacak Koreye gideceksin. Mahkeme için. Çevirmen alacaksın vs.
Diğer bir seçenek numarasını kullandığın adam oyuna başlamak ister ve zaten hesap olduğunu öğrenirse ve üstüne giderse. yine aynı şekilde * * * *
Nexon yaptırım yapmıyor ki Kore Devleti yaptırım yapıyor.
***Bu arada Bana ulaşamazlar demeyin IP değiştirdiğiniz programlar ıp değiştirirken herhangi bir şifreleme kullanmadıkları için Yasal işlem başlatılırsa size ulaşmaları çok kısa bir süre gerektirecek.
Warrrock endonezya link verirmisiniz

(07-21-2012 06:45 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ] (07-21-2012 06:24 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]söyle diyim kore kimlik numarasıyle korede oynuyan yabancı sayısı türk serverinin yaklasık 40 katı filan bu yüzden hiç bir yaptırım yapamaz nexon ve bir coguda cash cekiyor
Ya zaten durduk yere sorun çıkmamaz ama olurda kore ülkesi oynana oyunlardan vergi alır(Özel Tüketim vergisi tarzı) adama vergi gelir adam ben oynamıyorum neden olur derse vay haline ... yedin yani. Mahkeme olacak Koreye gideceksin. Mahkeme için. Çevirmen alacaksın vs.
Diğer bir seçenek numarasını kullandığın adam oyuna başlamak ister ve zaten hesap olduğunu öğrenirse ve üstüne giderse. yine aynı şekilde * * * *
***Bu arada Bana ulaşamazlar demeyin IP değiştirdiğiniz programlar ıp değiştirirken herhangi bir şifreleme kullanmadıkları için Yasal işlem başlatılırsa size ulaşmaları çok kısa bir süre gerektirecek.
bu konudaki son msj'ım tatsızlık cıkmasını istemiyorum her kssn den 3 üyelik alınabiliyor vergi olayı imkansız birsey dedim gibi milyondan kore olmuyan kişi warrock kore oynuyor cok hatta oyunun bir cok büyük clanı var ulusal olarak bu insan nexona para kazandırıyor bu yüzden hiç bir yaptırım yaptırma gibi bir olayı olmadı ve olmuycak
ben suan endonezyaya üye oldum yüklüom
(07-21-2012 06:53 PM)sukru* Yazılan: [ -> ] (07-21-2012 06:45 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ] (07-21-2012 06:24 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]söyle diyim kore kimlik numarasıyle korede oynuyan yabancı sayısı türk serverinin yaklasık 40 katı filan bu yüzden hiç bir yaptırım yapamaz nexon ve bir coguda cash cekiyor
bu konudaki son msj'ım tatsızlık cıkmasını istemiyorum her kssn den 3 üyelik alınabiliyor vergi olayı imkansız birsey dedim gibi milyondan kore olmuyan kişi warrock kore oynuyor cok hatta oyunun bir cok büyük clanı var ulusal olarak bu insan nexona para kazandırıyor bu yüzden hiç bir yaptırım yaptırma gibi bir olayı olmadı ve olmuycak
Benim demek istediğim eğer koreli biri benim Sosyal güvenlik numaram çalınmış şu hesapta kullanılıyor benle alakası yok derse dava açarsa o numarayı kullanan yanar diyorum. Nexonla alakası yok. Nexon para kazanıyor diye Kore Hükümeti vatandaşı şikayetçi olursa yaptırım yapılmama olmaz.*
*Olma ihtimali çok düşük şeyden bahsediyorum. Uzatmaya gerek yok.
beyler acil warrock endonezya dowland yapamıyorum bana link verin dowland linki