Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kaç saat e yüklenir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Boşu boşuna uğraşmış anlattığınız gibi güvenlik no yu bulamaz zannetmiyorum mahkeme filan onlar söylenti dediğim gibi güvenlik no yu ve o kişinin ismini bulduysa sorun olmaz ayrıca Chat engine hile programı wolfteamda kullanılıyor Big Grin
noblenes sen koreada hic oynadınmı ben denedim diyon bir kaç ss atsana merak ettim koreayı
(07-21-2012 05:40 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]
(07-21-2012 05:33 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(07-21-2012 05:22 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]Boşuna ugrasma kore sosyal güvenlik numarası istiyor Eger internetten bulup yaptıysan sosyal güvenlik numarasını calmıs oluyorsun ve sitede acıklıyor sosyal güvenlik numarası hırsızlıgı 3 yıl hapis veya 10 M Para cezası+++++Ben denedim 10 15 saatte doldu.

Yani tavsiyem Bosuna Ugrasma Zamanına Yazık olur.

adam ugrasmıs almıs hesap yoksa nasıl indirecek ve hiç birsey olmuyor rahat olun Smile

kayıt onemli dğeil indirebilir ama USER ID alması için sosyal güvenlik numarası istiyor oyuna giriş yaptıgında Acılmıcak çünkü USER ID alması
gerekiyor sadece takma isim alabilirsin üye olurken ID almak için sos.güv.nu Girmek zorundasın ve o arkadas girmediğine Adım gibi eminim
kayıt işlemini bitirdim sanıyor ama bitmedi Daha.Eger gerçekten bu riski
göze alıyorsa --User ID için---siteye giriş yap E-mail adresin ile-Soldan GameStart'ı tıkla Ve adımları izle Karsına Sos.Güv.No İsticek ve onu Gir
Not:Sosyal Güvenlik numarsının sahibinin İsminide bilmen gerekiyor
Ama tabi sonradan mahkemelik olursun benden bukadar.

Bana gelen herkese bu tür uyarıları verdim fakat kimse dinlemiyor çırpınma.
Sukru biz rahatız zaten. Smile 1-2 sene sonra evime polis geldi diye konu açılırsa bu yazıları gözünüze gözünüze sokarım.
Ekranı yatırıp dama oyna, o zamana kadar yüklenir.
(07-21-2012 05:47 PM)tarayan Yazılan: [ -> ]noblenes sen koreada hic oynadınmı ben denedim diyon bir kaç ss atsana merak ettim koreayı

Aynen böyle oldu bende herseye girdim oyunu actım ama user id soruyor anladımki oda sosyal güvenlik no ile oluyormus bende sildim .Onlardaki sos.güv.no bizdeki tckimlik no gibi birşey anladın?
evet anladım bir ara konu açmıştın o yüzden sorrdum.
bide korenin tc si ni calmak bu kadar suçsa
bizim türkeye vatandaşının tc sini calmak ne kdaar suç
[Resim: 582223_3038613023319_1610449713_n.jpg]

Google Çeviri oldugu için biraz sacmalamıs ama anlanmayacak kadar Sacmalamamıs
(07-21-2012 06:01 PM)tarayan Yazılan: [ -> ]evet anladım bir ara konu açmıştın o yüzden sorrdum.

(07-21-2012 06:01 PM)tarayan Yazılan: [ -> ]evet anladım bir ara konu açmıştın o yüzden sorrdum.

%95 Fail Sad Korea Tc Sad Tc=Türkiye cumhuriyeti
söyle diyim kore kimlik numarasıyle korede oynuyan yabancı sayısı türk serverinin yaklasık 40 katı filan bu yüzden hiç bir yaptırım yapamaz nexon ve bir coguda cash cekiyor
İyi ozaman Bir dene bakım sen sonradan sucum ne memur bey dersin Smile
Bende 1.5 yıl önce felan koreye üyelik alıp oynamıştım ama hem aşırı lag oluyor oyundan tat alamıyosun hemde ne dediklerinin anlamıyosun tadı çıkmıyor oyunun...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler