07-08-2012, 07:00 PM
Warrock oynayalı beri k2 de Hızır da oyunla ilgilenmiyordu.Can işini layıkıyla yapıyor.Hack yapanları banlıyor.Bizimle ilgileniyor.Oyunda hatalar olması kötü ama bu Can'ın suçu değil ki siz ona kızıyorsunuz.

(07-08-2012 07:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Çok açık ve net söylüyorum ki kafasına laf girmeyen, istediği olmadıgı zaman çirkinlik yapan… falan filan kalbinizi kırmak istemiyorum.
Arkadas bir konudan 16 tane açılır mı ya, neyi elde etmeyi çalışıyorsunuz?
Salı aksamı istanbula döneceğim. Temizlik vakti gelmiş. Can arkadasımız, sorunlarınızı ihtiyar heyetine aktaran biridir. E be gerizekali sen konunda cocuğu neden kötüklüyorsun? 2 gün önce "serkan1906s" isimli mal, istediğini elde edemeyip, üstüne yaptıgı yanlis hareket sonrası forundan uzaklaştırılmasi sonucu yeni üyelik açıp, laf atan ve sonunda da kisinin annesine gönderme yapıp sozumona haklı olduğunu belli eden şahsın mesajini çekip, ilgili işlemleri yapmış bulunmaktayım.
Bakın forumlarda gm oldum demese mal mal dolanacaktiniz ortalıkta. İnsanlık yapıp ısinin hakkını vermeye çalışıyor. Benim bildigim bu sorunları fallene Yada sanırım ihtiyar heyetine gösteriyor. Adam olun. Ona sahip çıkacağınıza salak salak konular açıp kötülemeye çalışıyorsunuz.
İlk zamanlarda kötülemeye çalışanların amaçları egolarını tatmin emek amaçlı açtığı aşikardı(hala açılan bazı konularda görünüyor bu durum), fakat gel gor ki iyilik yap denize at felsefi gerçekleşiyor. Azıcık kötülemek yerine sahip çıkmayı öğrenin.
Ay parmaklarım koptu
(07-08-2012 08:56 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ](07-08-2012 07:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Çok açık ve net söylüyorum ki kafasına laf girmeyen, istediği olmadıgı zaman çirkinlik yapan… falan filan kalbinizi kırmak istemiyorum.
Arkadas bir konudan 16 tane açılır mı ya, neyi elde etmeyi çalışıyorsunuz?
Salı aksamı istanbula döneceğim. Temizlik vakti gelmiş. Can arkadasımız, sorunlarınızı ihtiyar heyetine aktaran biridir. E be gerizekali sen konunda cocuğu neden kötüklüyorsun? 2 gün önce "serkan1906s" isimli mal, istediğini elde edemeyip, üstüne yaptıgı yanlis hareket sonrası forundan uzaklaştırılmasi sonucu yeni üyelik açıp, laf atan ve sonunda da kisinin annesine gönderme yapıp sozumona haklı olduğunu belli eden şahsın mesajini çekip, ilgili işlemleri yapmış bulunmaktayım.
Bakın forumlarda gm oldum demese mal mal dolanacaktiniz ortalıkta. İnsanlık yapıp ısinin hakkını vermeye çalışıyor. Benim bildigim bu sorunları fallene Yada sanırım ihtiyar heyetine gösteriyor. Adam olun. Ona sahip çıkacağınıza salak salak konular açıp kötülemeye çalışıyorsunuz.
İlk zamanlarda kötülemeye çalışanların amaçları egolarını tatmin emek amaçlı açtığı aşikardı(hala açılan bazı konularda görünüyor bu durum), fakat gel gor ki iyilik yap denize at felsefi gerçekleşiyor. Azıcık kötülemek yerine sahip çıkmayı öğrenin.
Ay parmaklarım koptu
ne olursa olsun böyle hakaret edemessin ben kimseyi kötülemek için bir şey yapmadım sen bunu bil dahada uzatma yoksa benide banlarsınız bir şey bulup belli mi olur