(07-08-2012 05:39 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]iyi o zaman bırakalım bir şey olmasın böyle oynamaya devam biz ne yapalım burda mağdur biziz o iletcek birilerine düzeltcekler bizim ticketada o cevap veriyor zaten o zaman ticket da atmayalım ne güzel
Gerekli cevabı Can vermiş zaten...
(07-08-2012 05:54 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Sinan zaten kaç gm sizinle ilgilendi demişsin zaten 2 turk gm oldu 2 sinde Allah razı olsun bence KONU KİLİT
Konu sadece Türk GM ler değil şimdiye kadar Türk oyuncularla ilgilenen bütün GM ler... Sen memnunmusun bilmiyorum ama ben o 2 GM den helekide K2pixel den hiç memnun değildim... Ayrıca konunun ne zaman kitleneceğini ben belirlerim sen değil...
Millete yaranılmıyor ki tüm hackleri banlasan event yapsan tüm oyunculara tüm silahları versen süper oyun ortamı yaratsan yok yine işini yapmıyorlar derler. Zaten şikayet edinip duranların bir kısmı hesabınız 4654684648348986 saat askıya alınmıştır denilenler. Legal oyuncu için NXBoomber her şeyini ortaya koyuyor. Haftalık Nexonda 15 saat çalışma zorunluluğu var 15-16 saat çalışıp sonra kendine vakit ayırabilir. NXBoomberin tek suçu var o da bizlere yardımcı olmak için sınırlarını zorlaması. Güncellemeleri EV GM'leri getirmiyor. Konuda da yazıldığı gibi hangi bilgiyi aldıysa onu çevirip sizlere iletiyor. Büyük Güncellemede gelecek olanları önceden forumda paylaşmasa kaçımız görecektik. Resmi foruma daha sonra açıldı diye biliyorum.
Biraz kıymet bilin.
TÜM OYUNCULARA GELSİN
Tebrikler Sinan, iyi iş çıkardın evlat.
SİNAN BEN zaten BENCE dedim dikkatli okursan ben hiç bir gm den memnun değilim Can da dahil
güçüne gitmesin Can
(07-08-2012 05:49 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Cumartesi pazar nexon kapalı yetkili biri yok ileteceğim. Hayır elimden gelen her şeyi yapıyorum ticket oyun çeviri zaten yeterince yük var aynı şeyi 40 defa söylüyorum 10 kez soruluyor tekrar. Cevap vermeyince suçlu yine benim.
sizi suçlayan yok kendi adıma konuşuyorum ama yetkili olan kişilerde bizler değiliz çarşambadan beri aynı sorun düzeltilmedi ona sinirleniyorum ben
bazı kişiler anlamıyor ya da anlama kabiliyeti yok adamlarda sayın NXBoomer ( asker arkadaşı değiliz böyle yazıcaz pardon) sizi suçlamıyorum herkes memnum böyle bi oyundan öyleyse devam edelim her şey çok güzel.Defalarca belittim konunun buraya çekilceğini biliyordum zaten Can'ı suçlayan yok veya işini yapmıyorsun diyende yok yazılarımı tekrar okuyun sadece bi oyunda 4-5 gündür aynı,lanet bir sorun devam ediyorsa o zaman suçlancak birileri her zaman vardır bu suçlancak kişilerde oyunun teknik elemanlarıdır ben sadece Can'a bunu onlara iletmesini istedim ve görevide bu tamam adamalr haftasonu yokmuş yarın iletir hallolur ama korumalar atlamasada büyümese keşke olaylar
yine koptu sunucu exp gitti

ama her şey çok güzel devam
(07-08-2012 06:30 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ] (07-08-2012 05:49 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Cumartesi pazar nexon kapalı yetkili biri yok ileteceğim. Hayır elimden gelen her şeyi yapıyorum ticket oyun çeviri zaten yeterince yük var aynı şeyi 40 defa söylüyorum 10 kez soruluyor tekrar. Cevap vermeyince suçlu yine benim.
sizi suçlayan yok kendi adıma konuşuyorum ama yetkili olan kişilerde bizler değiliz çarşambadan beri aynı sorun düzeltilmedi ona sinirleniyorum ben
bazı kişiler anlamıyor ya da anlama kabiliyeti yok adamlarda sayın NXBoomer ( asker arkadaşı değiliz böyle yazıcaz pardon) sizi suçlamıyorum herkes memnum böyle bi oyundan öyleyse devam edelim her şey çok güzel.Defalarca belittim konunun buraya çekilceğini biliyordum zaten Can'ı suçlayan yok veya işini yapmıyorsun diyende yok yazılarımı tekrar okuyun sadece bi oyunda 4-5 gündür aynı,lanet bir sorun devam ediyorsa o zaman suçlancak birileri her zaman vardır bu suçlancak kişilerde oyunun teknik elemanlarıdır ben sadece Can'a bunu onlara iletmesini istedim ve görevide bu tamam adamalr haftasonu yokmuş yarın iletir hallolur ama korumalar atlamasada büyümese keşke olaylar
Öncelikle Sinan sapına kadar haklısın,açık ve net söylüyorum Can abinin yerinde bir başkası olsa bırakmıştı bu işi.
Sana gelince,bak dostum sunucunun kopup exp gittiğini ben warrock oynamama rağmen biliyorum.Bunu defalarca kez dile getirdiler.Sen bunu tekrar tekrar dile getirerek sadece parmaklarını yormuş ve post kasmış olursun .
(07-08-2012 06:49 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ] (07-08-2012 06:30 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ] (07-08-2012 05:49 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Cumartesi pazar nexon kapalı yetkili biri yok ileteceğim. Hayır elimden gelen her şeyi yapıyorum ticket oyun çeviri zaten yeterince yük var aynı şeyi 40 defa söylüyorum 10 kez soruluyor tekrar. Cevap vermeyince suçlu yine benim.
Öncelikle Sinan sapına kadar haklısın,açık ve net söylüyorum Can abinin yerinde bir başkası olsa bırakmıştı bu işi.
Sana gelince,bak dostum sunucunun kopup exp gittiğini ben warrock oynamama rağmen biliyorum.Bunu defalarca kez dile getirdiler.Sen bunu tekrar tekrar dile getirerek sadece parmaklarını yormuş ve post kasmış olursun .
post kasmak haha güzelmiş

bu yorumun artık ben gerekmedikçe mesaj atmıyorum merak etme bunu söyliceğin en son kişi benim ayrıca herkes belirtse çoktan düzelirdi 5 gün oldu düzelmediğine göre böyle bir şey yapmak gerekiyor Can yarın söyler belki düzelir
Benim demek istediğim bunu defalarca kez dile getirmen sana bişey kazandırmaz