Beyler bu yazı kısa ve öz olmayacak çünkü ben cidden sinirliyim... Anlamıyorum bazılarınızı... Bu oyun çıktığı zamanlarda GM ile birebir konuşmayı bırak GM nin yüzünü bile göremezdik biz... K2Pixel sözde GM idi ama yaptığı icraat varmıydı ? Ben pek hatırlamıyorum... Hızır geldiğinde sevinmiştik ama yinede Can kadar etkileşime geçebildi mi oyuncularla ? Bu adamın sunduğu imkanları bugüne kadar kimse sunmadı size... Ama o kadar nankörsünüz ki oyunla ilgili en küçük bir hatada adamın üstüne çullanıyorsunuz... Biraz mantıklı olun aklınızı başınıza alın... Kim verecekti size Türkçe ticket desteği ? Kim forumda açtığınız her konuya yetişip size cevap yazacaktı usanmadan ? Birebir oturup sizinle muhatap alan kaç GM oldu şimdiye kadar ? Adam utanmasa sizle içki masasına oturacak be... Elinizdekinin kıymetini anca onu kaybedecekken anlıyorsunuz. Can ben bırakıyorum forumları dediğinde gecekondusu yıkılmaya gelenler gibi ortalığı yıkıyordunuz yapma etme gitme diye ? Adam insiyatif kullanıp kaldı güncellemeleri haber vermeye devam etti diye mi suçlu oldu ? Oyunla ilgili verilen sözleri Can mı belirliyor ? Şirket ne diyorsa onu iletiyor adam şirketin yetersizliğini Cana mı yüklemeniz gerek ? Ama bu forum alışmış birilerini hedef göstermeye... Hepiniz en ufak birşeyde Can ı günah keçisi yapıyorsunuz ama yok öyle dava... Açık söylüyorum bu herif bırakıp gitsede,Türkçe destek vermesede sonuna kadar haklı... Bazılarınız değil ama çoğunuz hiç birşeyi haketmiyorsunuz...
Tebrik Ediyorum Kardeşim.Haklısın.
Her sözünde sonuna kadar haklısın sırf gözlemliyorum forumdaki üyeleri ama uzatmaya gerek yok famas ne zaman gelecek , oyun ne zaman düzelecek diye konu açanların konusunu silin gitsin.
yine ben kötü adam oldum bak konumda belittiğim gibi ben Cana bir şey demiyorum ama ona söylüyoruz biz ki oyunda birşeyler olsun o yetkililere belirtsin Can ın zaten görevi belli
(07-08-2012 05:33 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]yine ben kötü adam oldum bak konumda belittiğim gibi ben Cana bir şey demiyorum ama ona söylüyoruz biz ki oyunda birşeyler olsun o yetkililere belirtsin Can ın zaten görevi belli
Konu sadece sana değil,senin gibi konu açan tüm üyelere... Kaldıki o konunun adı bile Can a yönelik "Can Yeter !"... Adam ne yapsın ? Bu adam teknik ekipte değil ki ? Sen oraya yazınca birşey mi değişecek ? Adam zaten şirketin yaptıklarını iletiyor...
iyi o zaman bırakalım bir şey olmasın böyle oynamaya devam biz ne yapalım burda mağdur biziz o iletcek birilerine düzeltcekler bizim ticketada o cevap veriyor zaten o zaman ticket da atmayalım ne güzel
Cumartesi pazar nexon kapalı yetkili biri yok ileteceğim. Hayır elimden gelen her şeyi yapıyorum ticket oyun çeviri zaten yeterince yük var aynı şeyi 40 defa söylüyorum 10 kez soruluyor tekrar. Cevap vermeyince suçlu yine benim.
Can kendini asla ve asla suçlu deme kimseye cevap vermek zorundada değilsin işini layıkıyla yerine getirdiğini biliyorum hiç çekinmeden altına imzamıda atarım , başarılarının devamını dilerim , söylenenleri aldırmayıp birgün bu oyunun büyük gm lerinden biri olup hakettiğin yer olursun inşallah
Sinan zaten kaç gm sizinle ilgilendi demişsin zaten 2 turk gm oldu 2 sinde Allah razı olsun bence KONU KİLİT
Sinan Aklımdan geçenleri yazıya dökmüşşün sanki.