06-02-2012, 02:03 AM
06-02-2012, 02:07 AM
Emre senle hiç bir muhabbetim olmadı diyebilirim ama hiç güvenmemiştim ne zaman kokucaksın diye bekliyordum aslında fazla durdun be 

06-02-2012, 02:09 AM
(06-02-2012 02:07 AM)RushTime Yazılan: [ -> ]Emre senle hiç bir muhabbetim olmadı diyebilirim ama hiç güvenmemiştim ne zaman kokucaksın diye bekliyordum aslında fazla durdun be
Aynen Clana gelince hoş geldin gidince kötü

Güven meselesi karşılıklı olur onur
Haksız değilmişim sevindim kendi adıma06-02-2012, 02:11 AM
sana güvenenlere su an yaptığın belli oluyor yani neyseeeeeeee NBK lar ile karşılıklı güven takılın siz gidin HAVLAYIN hep birlikte
06-02-2012, 02:12 AM
(06-02-2012 02:09 AM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ](06-02-2012 02:07 AM)RushTime Yazılan: [ -> ]Emre senle hiç bir muhabbetim olmadı diyebilirim ama hiç güvenmemiştim ne zaman kokucaksın diye bekliyordum aslında fazla durdun be
Güven meselesi karşılıklı olur onurHaksız değilmişim sevindim kendi adıma
Clandan çıkınca kötü mü ?
Biliyorsun Onur senden önce çıktı clandan. Çıkış nedeni'ni söyleyeyim.
-Hacıyatm4z denilen Şahıs varsa ben çıkarım dedi ve çıktı.
Lütfen bilip bilmeden konuşma..!
06-02-2012, 02:13 AM
(06-02-2012 02:11 AM)RushTime Yazılan: [ -> ]sana güvenenlere su an yaptığın belli oluyor yani neyseeeeeeee NBK lar ile karşılıklı güven takılın siz gidin HAVLAYIN hep birlikte
NBK alakam yok ama bunu Şöyle yorumluyorsunuz diğer faktörler gibi karşim
NBK clanına girmek için böyle yapıyor yalanıyor falan filan.
İlk önce elinizi yüzünüzü yıkayarak Bir besmele çekin kendinize gelin zira
Böyle atıp tutmalarla bir yere varamazsınız.Şonuçta bu bir oyun.
He unuttum kendinize çekmediğiniz kelimeleri silebilirsiniz.
06-02-2012, 02:14 AM
ulan hacıyatmaz ayağa kalsan göbeğinden s**** göremezsin ama millete sokup sıkıştırıp duruyosun.kodumun diyarbakır karpuzu daha dün verdiğimiz tasda yemek yiyodun şimdi yemek yediğin tasa pisliyosun.hoşt ulan damacana
06-02-2012, 02:15 AM
bilmiyorum artık kimin neresini niye yalarsın ben orasına karısmam senin bileceğin iş 

Konuya muhattap olmayanlar yorum atmasın.
Serkan kendini ne zaman akladın? Eskiden yaşananları çabuk unutuyorlar, unutturuyorlar. Betadan beri sende hack idin
Bir kişiyi ele alarak koca klanı hack suçlamasıyla karşılaştırıyorsun, nerede KaanTopal, nerede Mehmet.. Kurallar koydunuz ya WTR CB nerede kaldı? Hepsi sırf sizin yüzünüzden bitti, forumu bitirdiniz. Kendiniz kaybettiniz. Forumda herkes delikanlı, herkes atar yapıyor birbirine. 1 yaş büyük kişiye abi diyenler, 10 yaş büyük olanlara kes lan, şerefsiz gibi laflarla karşılıyor. Delikanlımısınız siz? Çoğunuz İstanbul' dan bağlanıyor, forumda klavye arkasında laf gevezeliği yapacağınıza buluşsanız ya bir yerlerde, 2 3 sene öncede çok duyduk bu lafları, gel lan buraya, şu adrese gel göstereyim gününü vs vs.. hepsi yalan, plavra, hikaye, saçmalık..
Yalamaya devam et diyorsun ya, şimdi herkes seni haklı bulacak, buradasın adminsin vs şeysinde adam değilsin. Tekrar söylüyorum konuya muhattap olmayan, 2 3 sene önceki olayları bilmeyenler luzumsuzluk yapmasın.
Ata - NBK klanını çekemiyordun zaten betadan beri, hep bi karalamalar, hep saçmalıklar peşindeydin. Ama senin hakkında ki suçlamaları hep kapattırdın, sildin sildirdin forumdan delikanlısın, erkeksin çünkü..
Bazı arkadaşlar Ata-NBK klanını ele alıp, kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlarmış. Ne kadar saçmaladıklarını, kendilerini rezil ettiklerini çoğu kişi görüyor.
İşler zorlaşınca insanların niteliği ortaya çıkar. Kimisi kollarını sıvar, kimisi burun kıvırır, kimisi de toz olur Serkan kardeş.. Seninde bir gün yok olup sonradan ortaya fırladığın gibi ayıktın
Heralde bu yorumdan sonra hesabı banlarsınız yada uyarı verirsiniz, ben yaptıklarımın daima arkasında durdum beyler, bu dedikleriminde arkasındayım. Uyarı verecekseniz ayrım yapmayacaksın arkadaş, görevini yerine getirecek, gerekirse admine uyarıda bulunacaksın. Korkuyorsanız eğer sizler bu işi bırakın. Serkan gibi toz olun. BMT ANG klanı zaten forum üyelerini hep sakladı, yaptıklarını görmezden geldi.. Ben şurda s*ktirin gidin desem 1 hafta banlanırım, ama diğerleri bi bok aldığı yok. WTR çok ADALETLİ arkadaşlar.
Hadi sağlıcakla kalın
Serkan kendini ne zaman akladın? Eskiden yaşananları çabuk unutuyorlar, unutturuyorlar. Betadan beri sende hack idin

Bir kişiyi ele alarak koca klanı hack suçlamasıyla karşılaştırıyorsun, nerede KaanTopal, nerede Mehmet.. Kurallar koydunuz ya WTR CB nerede kaldı? Hepsi sırf sizin yüzünüzden bitti, forumu bitirdiniz. Kendiniz kaybettiniz. Forumda herkes delikanlı, herkes atar yapıyor birbirine. 1 yaş büyük kişiye abi diyenler, 10 yaş büyük olanlara kes lan, şerefsiz gibi laflarla karşılıyor. Delikanlımısınız siz? Çoğunuz İstanbul' dan bağlanıyor, forumda klavye arkasında laf gevezeliği yapacağınıza buluşsanız ya bir yerlerde, 2 3 sene öncede çok duyduk bu lafları, gel lan buraya, şu adrese gel göstereyim gününü vs vs.. hepsi yalan, plavra, hikaye, saçmalık..
Yalamaya devam et diyorsun ya, şimdi herkes seni haklı bulacak, buradasın adminsin vs şeysinde adam değilsin. Tekrar söylüyorum konuya muhattap olmayan, 2 3 sene önceki olayları bilmeyenler luzumsuzluk yapmasın.
Ata - NBK klanını çekemiyordun zaten betadan beri, hep bi karalamalar, hep saçmalıklar peşindeydin. Ama senin hakkında ki suçlamaları hep kapattırdın, sildin sildirdin forumdan delikanlısın, erkeksin çünkü..
Bazı arkadaşlar Ata-NBK klanını ele alıp, kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlarmış. Ne kadar saçmaladıklarını, kendilerini rezil ettiklerini çoğu kişi görüyor.
İşler zorlaşınca insanların niteliği ortaya çıkar. Kimisi kollarını sıvar, kimisi burun kıvırır, kimisi de toz olur Serkan kardeş.. Seninde bir gün yok olup sonradan ortaya fırladığın gibi ayıktın
Heralde bu yorumdan sonra hesabı banlarsınız yada uyarı verirsiniz, ben yaptıklarımın daima arkasında durdum beyler, bu dedikleriminde arkasındayım. Uyarı verecekseniz ayrım yapmayacaksın arkadaş, görevini yerine getirecek, gerekirse admine uyarıda bulunacaksın. Korkuyorsanız eğer sizler bu işi bırakın. Serkan gibi toz olun. BMT ANG klanı zaten forum üyelerini hep sakladı, yaptıklarını görmezden geldi.. Ben şurda s*ktirin gidin desem 1 hafta banlanırım, ama diğerleri bi bok aldığı yok. WTR çok ADALETLİ arkadaşlar.
Hadi sağlıcakla kalın
(06-02-2012 02:12 AM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Harbi gülüyorum(06-02-2012 02:09 AM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ](06-02-2012 02:07 AM)RushTime Yazılan: [ -> ]Emre senle hiç bir muhabbetim olmadı diyebilirim ama hiç güvenmemiştim ne zaman kokucaksın diye bekliyordum aslında fazla durdun be
Güven meselesi karşılıklı olur onurHaksız değilmişim sevindim kendi adıma
Clandan çıkınca kötü mü ?
Biliyorsun Onur senden önce çıktı clandan. Çıkış nedeni'ni söyleyeyim.
-Hacıyatm4z denilen Şahıs varsa ben çıkarım dedi ve çıktı.
Lütfen bilip bilmeden konuşma..!
neyse üyeliğimi silebilrisiniz ve ya banlayın bu 
![[Resim: v9fm7.jpg]](http://i.imgur.com/v9fm7.jpg)