Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nbk - Ata hack scrıpt opk power
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Olay fenerbahçe olayına döndü. Bu konu daha böyle uzar gider kendilerine hack demezler.. Konu kilit.
Serkan 14 temmuz'da ankara'da işim var gelicem ozaman geldiğinde numaramıda vericem numaranıda alıcam yüzyüze görüşelim birde...Theozi23 ben...
(06-02-2012 03:09 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Serkan 14 temmuz'da ankara'da işim var gelicem ozaman geldiğinde numaramıda vericem numaranıda alıcam yüzyüze görüşelim birde...Theozi23 ben...

Biliyoruz zaten herkesi kendiniz gibi minik beyinli sanmayın , birçok kişiliğin var kişiliğini yerine oturt öyle gel ufaklık.
Bir konuda bana atışma olmuş o konua hitaben yazıyorum, onun dışında burada geçen konular ile hiçbir alakam yoktur olmazda.

Bugüne kadar WarRock oyunu içerisinde olan olaylardan dolayı hiçbir şahıs karşıma geçip bizim seninle sorunumuz var veya senin bizle sorunun var dememiştir.
Benim oyun içinde bugüne kadar kimseyle tartışmam olmamıştır.

Bugüne kadar tek karşı karşıya geldiğim kişi forumdada ismiyle " Hakan Kosovalı "dır.
Oyun fuarında 3 arkadaşıyla gelip bana mağdur olduğu durumu anlattı ve bunun neticesinde de durumu izah ettim kendilerine. Seviyeli bir muhabbet sonrasında gerekli tüm cevapları verdim.
Kendiside burda buna açıklık getirebilir, konuyu bile tam detaylarıyla hatırlayamıyorum.

Şu bir gerçek ki, o gün orada Hakan Abi ile aramızda geçen tartışma veya başında gelen sinirli durumu beni açıkçası pek alakadar etmiyor. Şu an nerede olduğumuz ve aramızda ki ilişki benim için önemlidir.

Bugüne kadar kimse karşıma tehdit veya benzeri davranışlarla gelmemişlerdir.
Eğer haklılarsada onlara gereken özeni gösteririm, he şöyle bir durum aklıma geldi şimdi...

NBK clanından gelen çocuklar bana hesabımız banlandı şöyle bir durum var vsi gibi bir konuyu açmışlardır.
Bence clanlarının çok küfürbaz olduğunu bizzat kendim söylemiştim, eğer yanlışım varsa düzeltmenizi rica edeceğim.

Sizi gördüm evet ama sizden korktuğum varmış gibi burada böyle saçma birşey yazmanızı şimdiki sinirinize vuruyorum.

Oyun içinde saygı çerçevelerinizi aşmadığınız sürece her daima, herkesin yanındayım.
Ancak NBK clanı bireyleri bu alanın dışındadır benim için.

Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

Saygılarımla,
Kaan Topal
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler