Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nbk - Ata hack scrıpt opk power
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Kaan T.'den beri böyle bunlar Kaan'ın karşına çıktığım zaman'da ben seninle uğraşmadım vs. falan dedi bir gün serkan birgün seninlede aynı ortam'a düşeriz bu delikanlılığını yvşk tavırlarını allah büyüktür inşallah yanımda da yaparsın doğum kontrol hatası seni.. Yeter bu kadar sen yaz çiz takıl burda o sübyanlarıda topla onlarda yazsın eğlenin falan artık bu forum bir sike yaramadığı için hala nbk ile uğraşıcak kadar acizsiniz nbk kaç klanın ırzına geçtiyse 6 senedir konuşa konuşa bitiremediniz...Ama siz anca konuşun eğlenin 6 senedir beraberiz ve beraber kalıcaz g.Serkan..
(06-02-2012 01:48 AM)theozi23 Yazılan: [ -> ]Kaan T.'den beri böyle bunlar Kaan'ın karşına çıktığım zaman'da ben seninle uğraşmadım vs. falan dedi bir gün serkan birgün seninlede aynı ortam'a düşeriz bu delikanlılığını yvşk tavırlarını allah büyüktür inşallah yanımda da yaparsın doğum kontrol hatası seni.. Yeter bu kadar sen yaz çiz takıl burda o sübyanlarıda topla onlarda yazsın eğlenin falan artık bu forum bir sike yaramadığı için hala nbk ile uğraşıcak kadar acizsiniz nbk kaç klanın ırzına geçtiyse 6 senedir konuşa konuşa bitiremediniz...Ama siz anca konuşun eğlenin 6 senedir beraberiz ve beraber kalıcaz g.Serkan..

Tamam minik deliaknlı minik senin eğitimin bitti dedim hala hırlıyorsun , sıkıntın büyük git kaka çiş yap oğlum hadi oğlum aaaaaaaaaaaaa
(06-02-2012 01:47 AM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]
(06-02-2012 01:45 AM)Star Yazılan: [ -> ]küfür ettirip banlama diyince aklıma geldi

Kimseyi küfür ettirmeye çalışmıyoruz herkes kendisine yakışanı yapıyor onlarada küfür yakışıyormuş demekki ama küfürde edemiyorlar havlıyorlar .

Anlıyorum kardeşim seni...beyfendi

Yakışmıyor size serkan abi böyle konulara gerek yok,Bu bir oyun IQ.
Gerek varmı ? Birisi havlama der birisi Entektüel laflar yapar sanki kendisi söylediklerinden bir b*k anlıyor. Adam gibi adam olun. Bu söylediğim Cesaret ve yahutta delikanlılıkla değil, Saygı ile alakalı bilmem anladınız mı ?
Zamanında ben küfür ettim ama şimdi gerek varmı ?
Adam OLUN ADAM. totos.gif
(06-02-2012 01:52 AM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]
(06-02-2012 01:45 AM)Star Yazılan: [ -> ]küfür ettirip banlama diyince aklıma geldi

Kimseyi küfür ettirmeye çalışmıyoruz herkes kendisine yakışanı yapıyor onlarada küfür yakışıyormuş demekki ama küfürde edemiyorlar havlıyorlar .

Gerek varmı ? Birisi havlama der birisi Entektüel laflar yapar sanki kendisi söylediklerinden bir b*k anlıyor. Adam gibi adam olun. Bu söylediğim Cesaret ve yahutta delikanlılıkla değil, Saygı ile alakalı bilmem anladınız mı ?

Adam olsan cevap verirdim ama gerek yok lolipopa devam
Kürtaja karşı değilim Çok eskiden olsaydı totos.gif
(06-02-2012 01:55 AM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]Kürtaja karşı değilim Çok eskiden olsaydı totos.gif

Evet keşke seni aldırsalardı o tipe nasıl dolaşıyorsan .
[Resim: Dr9R9.jpg]

Kendin diyorsun bu bir oyun sadece diye.Birader oyun için hile yapıp oynuyorsan burada Serkan'nın yahut bir başka arkadaşımızın suçu ne.Yalan mı bunların hile yaptığı? Değil.Gözümle gördüm nbksp4rrow'un sekmeme açtığını söyleyince de beni odadan attığını.Sen şimdi niye boş konuşuyorsun ki en önemlisi adam olun diyorsun?Sen adam mısın? İki yüzlülük senin bu yaptığın.Bu savunduğun adamlara arkadan ana bacı söv her fırsatta şimdi gel bize savun.Bu mu senin adamlığın?
(06-02-2012 01:56 AM)Kanxter Yazılan: [ -> ]

Kendin diyorsun bu bir oyun sadece diye.Birader oyun için hile yapıp oynuyorsan burada Serkan'nın yahut bir başka arkadaşımızın suçu ne.Yalan mı bunların hile yaptığı? Değil.Gözümle gördüm nbksp4rrow'un sekmeme açtığını söyleyince de beni odadan attığını.Sen şimdi niye boş konuşuyorsun ki en önemlisi adam olun diyorsun?Sen adam mısın? İki yüzlülük senin bu yaptığın.Bu savunduğun adamlara arkadan ana bacı söv her fırsatta şimdi gel bize savun.Bu mu senin adamlığın?

Milletin maşası oluyorduk Hep ailemizi savunduk şimdi nerde Smile
Bizimkiler mod on kenk Smile
Buraya gelip hala yüzsüz yüzsüz konuşuyorlar , bütün charları banlanan lvl düşen insan dışı varlıklar şimdi uzayın daha fazla havlamayın ...
(06-02-2012 01:56 AM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]
(06-02-2012 01:55 AM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]Kürtaja karşı değilim Çok eskiden olsaydı totos.gif

Evet keşke seni aldırsalardı o tipe nasıl dolaşıyorsan .
[Resim: Dr9R9.jpg]

Şekilsinya Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler