Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hesap Birleştirme [Resimli Anlatım]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi önceden GamersFirst'ün elinde olan Warrock 29 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Nexon'a geçmiş bulunmaktadır.Şimdi sizlere GamersFirst hesabınızın Nexon hesabınızla nasıl birleştireceğinizi resimli olarak anlatacağım.

Adım 1: Nexon Resmi Warrock sitesine giriyoruz. Karşımıza çıkan penceredeki "Taşınmaya başlayın." butonuna basıyoruz.

[Resim: 78st6.jpg]

Adım 2: Çıkan pencerede GamersFirst sekmesine tıklıyoruz ve Kullanıcı adı & Şifremizi girdikten sonra Giriş'e basıyoruz.
Not: Burada GamersFirst hesabınızla giriş yapıyorsunuz.

[Resim: 78svy.jpg]

Adım 3: Karşımıza çıkan şartnameyi kabul edip devam ediyoruz.

[Resim: 11qi8i0.jpg]

Adım 4: Önceden almış olduğunuz Nexon hesabınız varsa "Link Account" yazısına tıklıyoruz. Eğer yoksa "Create Account" yazısına tıklıyoruz.

[Resim: 2u8z2ae.jpg]

Adım 5: Karşımıza çıkan kayıt formunu doldurup "Bitti"ye tıklıyoruz.[Create Account'a tıklayanlar için geçerlidir.]

[Resim: 2utt8c9.jpg]

Adım 6: Son olarak Warrock Websitesine Gidiniz. Butonuna tıklıyoruz.Taşıma işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir.

[Resim: 357rdsi.jpg]
Aynısını yaptım password does not match diyor bende ?
(05-31-2012 04:37 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]Aynısını yaptım password does not match diyor bende ?

GamersFirst hesabınla giriş yaparken mi ?
beyler bn indiriorm suan
nexon ıd ve forum ıd sini kabul ettirmek için 10 dk zaman harcadım. Sonunda unkown34 yaptım Big Grin
Oyuna giriş yaparken.

Nexon sitesinden hesaba giremiyorum zaten

Your sign in information is not valid. Please try again diyo.
bende yaptım fakat girmiyor Sad
Konu sabitlendi, teşekkürler böyle güzel bir paylaşım için...
(05-31-2012 04:37 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]Aynısını yaptım password does not match diyor bende ?
Aynen bendede böyle diyor.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler