Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hesap Birleştirme [Resimli Anlatım]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-31-2012 04:54 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Could not be found Warrock hatasını alan var mı benim gibi ?

Büyük ihtimalle oyunu setuplu değil, klasör olarak oynuyordun. Yani usbden oynar gibi. O yüzden "bulunamadı" hatası veriyor.

Oyunu yeniden indirmen gerek.
Evet yeniden kuruyorum berkay hemen setub varsa eski kur onu 400 mb yüklücek en baştan bende usbden oynuyordum ondanmış sorun Tongue
Şuan site çökmüş açılmıyor Big Grin
Bu nexondan çekeceğimiz var arkadaşlar, daha ilk günlerden herşeyi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar, şuraya baksanıza resmi siteleri çökmüş açılmıyor...
Transformice'mı o
(05-31-2012 05:24 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Transformice'mı o

Evet Big Grin Big Grin
Already transferred member

böle bir hata alıyorum yardım
ya ben bunu yaptım ama oyuna girerken yeni nick istiyor charım nerde aaaaaaaaa

öbür charımdada Already transferred member diyor oyunada girmiyor bu ne ya nexonun ben
ya ben şimdi aktardım hiç bi sorun fln yok fakat sorun şurda benim ör. 1 gamefirst hesabımda 2 tane hesap vardı. asıl hesabımla geçişi onaylamştm zaten şimdi ise yine aktarmayı başarıyla yaptım fakat. oyuna girdiğimde 1 level carımla bşladm bu konuda yardımcı olabilicek var mı
Saolda ''Not a Valid Member'' yazıyo gamersfirst girişinde hesabı onayladım neden böle bi sorun çıktı .s
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler